kleancolor-metallicgreen-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Härligt med onsdag igen, även om jag tyvärr måste jobba idag… Hoppas ni är med och visar grönt idag? Lägg bara till din länk nedan via InLinkz så jag inte missar ditt bidrag – gärna före 21 som vanligt!

Idag vill jag visa er ett lack jag fått av Maja i min födelsedagsgrupp! Kleancolor – Metallic Green är en härlig grön nyans med metalliskt skimmer, riktigt vackert! Men flaskan kändes lite torkad och var svår att använda – dessutom färgade det mina naglar. Lite synd på ett vackert lack…

Här är det två lager, kanske hade behövts tre. Som ni ser fotade jag dessa bilder tidigare i våras, därav jakten på sol och konstiga handvinklar.

Nåja, det är en läcker färg, eller hur?

Och  visst är du väl med idag?

kleancolor-metallicgreen-2kleancolor-metallicgreen-3kleancolor-metallicgreen-4kleancolor-metallicgreen-5kleancolor-metallicgreen-6

[inlinkz_linkup id=435836 mode=1]

  1. Idag är jag med igen, efter ett långt uppehåll :) Dock med ett tveksamt bidrag, jag har full förståelse för om du tycker det är mer blått än grönt :) Metallic Green var ju farligt snygg på dina bilder!!

    • Ohja! Tack, det gick bättre än förväntat trots hostan och nysattack på motorvägen ;-)
      Kul att du var med! :D

Comments are closed.