28 april, 2024

Shades by Barielle – Slate of Affairs

Detta lack tycks dela mina kunder i två läger. De som älskar färgen och inte haft några problem med det (jag) och de som älskar färgen men haft massor med problem (alla andra) ;) Barielles Slate of Affairs.

Jag tycker det var riktigt lättlackat, jag har förvisso tre lager eftersom jag målade de två första med ögonen förbundna och med händerna på ryggen. Men jag tycker inte att det har blivit randigt eller klumpigt eller vad jag läst hos andra. Jättetråkigt om en del är missnöjda med det!

Oavsett vilket, jag älskar verkligen den här gråblå färgen, så underbart fin! Fast bilden är inte så representativ, det är mer grått i verkligheten typ.

3 tankar på “Shades by Barielle – Slate of Affairs

  1. Jag har inte testat mitt Slate of Affairs ännu så jag har ingen aning om hur formulan är, men med tanke på hur vackert det är så lär det vara värt det! Jag har bara hunnit testa Decadence och det var som en dröm att lacka med. :-)
    .-= » Tintomaras senaste inlägg: Diamond Cosmetics Fiery Coral =-.

  2. Jag hade absolut inga problem med Slate of affairs – annat än att det var lite segtorkat. Jag får vänta med att använda Slate igen tills mitt älskade Nubar Diamont kommer med posten :) Kommer du möjligen att ha en fin deal på Nubar Diamont i april…? Det är ju aldrig fel att bunkra, menar jag ;)

Kommentarer är stängda.