28 mars, 2024

Grön Onsdag: Catherine Arley – 803

catherinearley-803-1

Oändligt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Jag hoppas du är med idag och dessutom har tid att lägga till dig i inLinkz? Visste du förresten att du kan delta direkt med ditt instagramkonto? Klicka bara på Add Link nedan för mer instruktioner.

Imorgon jobbar jag igen efter en lång skön sommar, så var gärna med före 21 så jag inte behöver sitta uppe för länge! :D

Idag vill jag visa er ett lack som jag fått av Aylin, Catherine Arley nr 803. Trist att även CA kör med siffernamn, men jaja. Det här är en skön illgrön nyans med lite holoeffekt, inte så tydlig men ger ändå en fin effekt som ger ett fint djup åt lacket. Verkligen en härlig nyans men jag hade önskat en bättre holo.

Här är det två eller kanske 3 lager, mycket bra formula och torkade snabbt. Fick säkert städa lite men det var inte överdrivet rinnigt som en del lack kan vara. Jag tycker CA är helt ok faktiskt! Framförallt är det ett fint lack, eller hur?

Vad tycker du om detta? Tyck till bland kommentarerna! Och missa inte att vara med idag! =)

catherinearley-803-2catherinearley-803-3catherinearley-803-4catherinearley-803-5catherinearley-803-6catherinearley-803-7

[inlinkz_linkup id=431160 mode=1]

10 tankar på “Grön Onsdag: Catherine Arley – 803

  1. Härlig färg och den lilla holoeffekten sätter bra umph i det hela. Är med idag med ett snällt grönt lack. :)

  2. Färgen är inte min favorit men holoeffekten gjorde att det vann lite poäng hos mig :P tänkte vara med idag med ett grönturkost lack från Oriflame. =)

Kommentarer är stängda.