26 april, 2024

Grön Onsdag: Wet’n’Wild – Miami Spirit (Fergie Collection)

wetnwild-fergie-miamispirit-1

Varmt välkomna till veckans Gröna Onsdag! Min tredje semestervecka och förhoppningvis kommer de två nästa bli härliga. Idag blir det återigen ett besök hos tandläkaren, med Anders denna gång, sedan kanske vi åker till Himmelstalund för att bada. Lazy wednesday!

Men om du är med idag och njuter av grönt föreslår jag att du genast lägger till din länk nedan och är med i vårt sköna gröna gäng!

Jag vill visa ett lack jag fått från Gabriella i födelsedagsgruppen, ett lack som allvarligt skakade om mig rejält. Wet’n’Wild – Miami Spirit från Fergie Collection är bara helt makalöst. Inte bara en helt ljuvlig grön nyans utan också en formula och finish to die for. Se bara på kanterna, det är perfekt! Och finishen är sammetslen och underbar! Först blev jag lite chockad över penseln, den är ju enorm. Men när jag väl testade att bara sätta penseln högst upp och trycka ut penseln räckte det med ett drag för att täcka hela nageln och få vackra rundade kanter.

Två lager dock, men som sagt – två drag på varje nagel totalt. Otroligt! Måste ner och kolla om jag hittar fler ur den här kollektionen förresten.

Så, älsk på detta på riktigt! Riktigt imponerad! Vad tycker du? Nej, du kan inte längre rösta på lack för det kom fram att röstningsfunktionen segade ner min blogg extremt mycket. Men säg gärna vad du tycker bland kommentarerna!

Och var med i dag! <3

wetnwild-fergie-miamispirit-2wetnwild-fergie-miamispirit-3wetnwild-fergie-miamispirit-4wetnwild-fergie-miamispirit-5wetnwild-fergie-miamispirit-6

[inlinkz_linkup id=424551 mode=1]

22 tankar på “Grön Onsdag: Wet’n’Wild – Miami Spirit (Fergie Collection)

  1. Det där ser riktigt läckert ut faktiskt. :) Har nästan inga lack från Wet’n’ Wild för tycker de haft så tråkiga färger, men nu blir jag ju lite sugen.. :)

    1. Jo, andra lack från WnW är rätt tråkiga, men Fergie Collection har en hel del läckert! Kul att du var med :D

    1. Jag med, det var lite OMG-läge när jag lackade med detta. Så extremt bra! Älskar det!
      Kul att du var med idag! :D

  2. Åh, så läckert! Älskar ju turkosa färger som drar mot grönt och skimret i det är ju otroligt fint! Slänger in arkivinlägg till grön onsdag senare under tidiga kvällen, jobbar ju än så länge jag…

    1. Ja, det är så otroligt vackert! Ser inte så märkvärdigt ut, men på naglarna… Kul att du var med idag! :D

    1. Ja, det är så fint! Kul att du var med igen, välkommen tillbaka! :D

  3. Men åh! Ja, perfektion! Och otroligt snyggt på dig, verkligen din nyans! Hoppas ni kommer ner och kan bada, det ska jag göra idag i alla fall!

    1. Ja, perfektion är rätta ordet! Det är magiskt bra!
      Inget badande, men väl lång promenad och läsa i solen. Gott nog! Hoppas du fick lindring för dina fötter och kul att du var med idag! :D

    1. Jaa, jag med, speciellt när en lär sig hantera dem ordentligt och inte försöker dutta.
      Visst blev den snabb, så trist att röstningsfunktionen var så kass… Kul att du var med idag! :D

  4. Fantastiskt med sådana borstar och lack som inte kräver mer än två lager! Jag är inte så superförtjust i färgen dock.

    1. Eller hur, älskar när det enkelt blir snyggt! Men vaa, hur kan du inte gilla färgen!? ;-) Kul att du var med idag! :D

    1. Jaa, avgudar den! Ditt lack går inte av för hackor heller! Kul att du var med! :D

  5. Vilken snygg grön! En av mina föredragna nyanser, helt klart. Och jag håller med, helt plötsligt laddar sidan omedelbums. Bra där, även om röstningsfunktionen var kul.

    1. Jaa, mina med, det är så vackert!
      Roligt att sidan laddar snabbare nu! Tycker också det var en kul funktion, och unik faktiskt! Men byggs den så dåligt att sidan dör så är det inte värt det. =)

  6. Jag är också med idag, dock lite sent och bara med Instagram :)

Kommentarer är stängda.