nubar-tigereye

Nubar Tiger's Eye - Royal Gems collektion

Blev ett besök på Nailshop idag, jag och Helén diskuterade mässan och nästa utskick av Nailmail i december. Vi kommer ha 4 nya kollektioner och ni kan säkert räkna ut vilka ;) Själv fick jag en av dem idag, Royal Gems, som har färger som julgranskulor! Perfekt till vintern! TACK Helén igen!

Nailshop kommer som jag tidigare berättat finnas på mässan Allt För Hälsan 6-8 november. Mässan är på Stockholmsmässan och Nailshop/Nubar kommer vara det enda nagelföretaget som kommer finnas där. På mässan kommer de dels demonstrera hur marmorering går till, samt även sälja behandlingslack till ett mycket förmånligt pris! Så har du möjlighet tycker jag absolut att du ska gå dit – om inte annat för att träffa Helén!

Besök gärna Nailshop! De har en blogg med roliga manikyrer och även en webshop såklart! På mässan hittar ni dem i monter C24:21!

Okategoriserade
  1. Fick hela kollektionen av en god vän häromdagen:) Det är så vackra färger, men glitterlacket Tiara var tyvärr inte alls som jag trott. Hade en vision av ett frostigt och silvrigt glitterlack, men det stöter istället i grönt och guld, alltså blir det rena katastrofen på tex Tigers eye. Nåja, lacken är tjusiga utan extra glitter så jag ska inte klaga:)

Comments are closed.