Det kommer lite nytt i hyllan nu från HTH – dvs Hjälper Torr Hud! Fruktansvärt roligt företagsnamn, haha!

PRESSMEDDELANDE

Förbered din hud inför vintern med HTH
När luftfuktigheten är låg förlorar huden lätt sin vanliga smidighet och spänst. Vinterhalvåret innebär för många att huden känns obehagligt stram och torr men det behöver inte vara på det viset. HTH presenterar här tips och produkter för att du denna vinter ska kunna känna dig bekväm i ditt eget skinn.

HTH_Original-grupp

  • HTH Original Lotion är en hudlotion för torr hud. Original Lotion är en klassiker och storsäljare som förbättrar hudens fuktbalans både snabbt och på lång sikt. Den hjälper samtidigt huden att upprätthålla sin naturliga barriärfunktion. Effekterna av Original Lotion är väldokumenterade i kliniska studier. Produkten är milt parfymerad, innehåller inga konserveringsmedel eller färgämnen. Finns också oparfymerad på Apoteket. Cirkapris är 52 kronor för 200 ml.
  • Original Creme är krämigare i sin konsistens än Original Lotion men har samma väldokumenterade effekter på huden. Original Creme är oparfymerad och innehåller inga konserveringsmedel eller färgämnen. Cirkapris är 52 kronor för 100 ml.
  • HTH Original Body Creme är en lyxigt fyllig hudcreme för torr hud som kommer i en fin, rund burk som pryder badrummet. Produkten innehåller lägre halter av karbamid och mjölksyra än Original Lotion och Original Creme. Original Body Creme innehåller vårdande och mjukgörande sheasmör samt vitamin E, en viktig antioxidant som stärker hudens motståndskraft mot skadlig miljöpåverkan och fria radikaler. Original Body Creme verkar återfuktande, vårdande och mjukgörande. Milt parfymerad. Cirkapris är 52 kronor för 200 ml.
  • HTH Original Cream Shower är mild och har ett krämigt skum. Duschcremen innehåller ett flertal fuktbindande ämnen som hjälper till att återställa fuktbalansen i huden. Den rengör utan att torka ut huden och är såväl återfuktande som vårdande. Milt parfymerad. Cirkapris är 32 kronor för 250 ml.
Okategoriserade

Comments are closed.