26 april, 2024
Okategoriserade

Finnexplosion!

Jag har tidigare nämnt det, men tänkte utveckla det lite. Jag slutade för ungefär en månad sedan med B5, eftersom det blev så meckigt. När jag började med B5 använde jag pulver – dvs 1 tesked pulver i ett glas vatten, tre gånger om dagen. Bara bra med lite extra vatten dessutom. Dock tyckte jag att det var jobbigt, så jag ville testa med kapslar istället. Liksom, 1 piller 3 gånger om dagen – yes!

Nej nej, så lätt ska vi inte ha det! Nej, kapslarna var mycket mindre koncentrerade. För att komma upp i samma dos som 1 tesked pulver var jag tvungen att ta 7 kapslar! Alltså 21 kapslar om dagen! Uuuu…. Not gonna happen! Det gick väl i en vecka eller något, sedan blev det mer och mer sporadiskt.

Till att börja med syntes det inget. Huden var fortfarande väldigt fin och det bröt inte ut något som behövde åtgärdas närmare. Förrän efter kanske 3-4 veckor efter att jag helt gav upp med kapslarna. Nu har jag återigen stora ömmande bölder runt käklinjer och en massa klämbara ”poppers” (vita finnar som poppar! =)) på pannan och kinderna.

Vilket jag alltså slapp helt när jag åt B5 ordentligt. Så nu ska jag äta upp de få kapslar jag har och sedan beställa pulver igen! Hatar att ha ömmande bölder som jag inte kan låta bli att pilla på!

6 tankar på “Finnexplosion!

  1. Var hittade du pulvret? Jag har precis fått som du, djupa finnar runt käklinjen och i pannan.

Kommentarer är stängda.