Nu är det rosa oktober på Nailmail! Hela bloggen har blivit rosa och jag har även lagt upp en länk till Nailmails egen insamling till Bröstcancerfonden. 25 kr per kund av OPI-utskicket kommer ju gå till Bröstcancerfonden, men insamling kommer pågå hela månaden. Så gör en insats för dina medsystrar och låt oss hitta en lösning på cancergåtan!

Dessutom är det ju nysläpp nu, av Orly Once Upon A Time!

För jag vill att min pappa ska överleva…

Okategoriserade
 1. Heja!!! Varje krona behövs. Alla vi behövs. Jag vill också att din pappa ska överleva :( …och det är viktigt att inse att det inte händer alla andra. Det händer en själv också. Det kanske inte är jag personligen som drabbas. Men det kan ju vara mamma, pappa, maken, mina barn, kompisar, grannen…

  Tillsammans är vi bra :)

  Jag hejar på dig och din pappa <3
  .-= » mandelens senaste inlägg: Monas månadslista! =-.

 2. Jag lider med dig och din far- denna månad är tillägnad honom. Det behöver ju inte bara vara bröstcancer det handlar om utan cancer överlag. Men jag hoppas verkligen att han tar sig genom detta och blir bättre :-) <3 Kram
  .-= » Veronicas senaste inlägg: Rekord =-.

 3. Jag vill att din pappa ska klara sig, jag vill att min bror slipper leva med cancer, jag vill slippa gå på fler begravningar av nära släktingar där cancerfan varit framme-kort sagt: väck med cancerhelvetet en gång för alla! Så det är kanon att du stöttar forskningen med pengar du kunde köpt en massa roliga grejer för, Karin! Heder åt dig för det :)

 4. Mandelen: Tack så mycket, det värmer att du hejjar på oss! Varje liten krona behövs, för tillsammans kan vi hitta gåtans lösning!

  Veronica: Tack så mycket! Visst fokuserar vi på bröstcancer eftersom Nailmail riktar sig främst till kvinnor och bröstcancer främst drabbar kvinnor. Men pengarna går ju till cancerfonden generellt och kan vi hitta en lösning kan alla botas!

  Moonstruck: Inga fler begravningar! Bort med skiten! Stöder hellre viktig forskning än köper smink! Tack för stödet och right back at you angående din bror.

  Kram på er alla! <3

Comments are closed.