26 april, 2024
Okategoriserade

Mineralsmink på Cosmopharma

Jag svarade på ett av Black Onyx-reklammail att jag tyckte det var synd att de överger sina smycken till förmån för sminket. Detta eftersom sminket är så otroligt dåligt. Jag fick då svar att:

Hej karin!

Gillar du smink utan mineraloljor och parabener samt med tillsatser som samtiditgt vårdar din hud, så har vi även detta! Se www.cosmopharma.se!

Mvh

Susanne

Tittade lite snabbt, är bara hemma på kafferast egentligen, men tyckte denna skugga var riktigt läcker! Mineral Eye Shadow Green. Lite dyrare än Black Onyx dock, 239 kr. Men jag skulle tro att kvalitén är ungefär 2443299933737 % bättre, eller vad tror du?

2 tankar på “Mineralsmink på Cosmopharma

  1. Hej! Jag är säljare av Cosmopharmas produkter och den där skuggan är kanon! Alla i den serien… Funkar som två skuggor i en eftersom du kan blöta den och använda för metalliceffekt utan att det blir någon tråkig hinna på den… :)

    Kika in på min blogg om du är intresserad av fler cosmopharmagrejer, skrev om det just idag :)

    Hälsn. Elin

  2. herrejävlar, 239 kronor?! Skulle jag faktiskt aldrig ge för en skugga jag aldrig har hört talas om tidigare… Förpackningen ser ju inte sådär superkul ut, nej du, om jag ska ge 239 kronor för en skugga, då ska den se dyr ut! Jag har liksom redan bra skuggor, så räcker inte med det för det priset…
    .-= » Emma Ps senaste inlägg: Naglar i svart och blått =-.

Kommentarer är stängda.