20 april, 2024
Okategoriserade

En månad med B5

Jag tror B5 är det bästa som nånsin hänt min hud. Eller så vill jag att det ska vara det, men det känns iaf som om min hud blivit mycket finare sedan jag började med det. Det var lite svårt att ta bilder, men för min del är skillnaden tydlig. Inga finnar som ligger som bölder under huden, inte en massa halvläkta sår och inte en massa halvutvecklade finnar redo att klämmas. Dock har jag en hel del pormaskar, men det är liksom som om de är på väg upp. En ordentlig portömning på salong borde lösa det.

Så här såg det ut när jag började för lite mer än en månad sen. Många sår som höll på att läka och annat på väg upp.

Nu ser det ut så här. Huden har fått en chans att läka utan att jag ständigt klämmer nytt och en massa gunk har kommit upp.

Förutom att jag ser rätt korkad ut med tom blick, så ser man också att det faktiskt inte är en massa finnar kvar utan bara leverfläckar och pigmentförändringar. Eller hur? Jag har köpt kapslar nu som förhoppningsvis blir lättare att dosera och komma ihåg, för jag lär inte kunna sluta med vitaminerna än på ett tag.

13 tankar på “En månad med B5

  1. Hej! Vad bra att B5 hjälper dig =) Jag testade själv det en rätt lång period men det hjälpte tyvärr inte. Så nu käkar jag Roaccutan istället….. Skriver om det plus lite allmänt om acne på min blogg om du e nyfiken. http://accutane.blogg.se
    .-= » Mlis senaste inlägg: Smink & Acne =-.

  2. Åh, det här var verkligen intressant måste jag säga! Nu vill jag med testa. Kan man äta vilken B5 som helst eller är det ngn särskild sort?
    .-= » Emma Ps senaste inlägg: Julikavalkad =-.

  3. Tack! Vad kul att ni ser skillnaden!

    Mli: Ouch, Roccutan! Jag är väldigt glad att jag inte behöver ta till starka mediciner. Ska absolut kolla din sida, tack för tipset!

    Emma P: Ja, det måste du göra om du har finnproblem! Jag har tidigare gjort prisjämförelser och Clearly Gone är billigast per styck. Men annars går det bra med vilka B5 som helst.

  4. åh det har verkligen blivit bättre. Fick idag hem min beställning därifrån, dock flytande. hoppas det funkar på mig med!
    .-= » Sofias senaste inlägg: G.a.z. =-.

    1. Sofia: Du får berätta hur det går med den flytande! Tycker kapslarna var lite jobbiga, för att få samma dos som en tesked pulver måste jag äta 7 kapslar 3 gånger om dagen!

Kommentarer är stängda.