Hemkommen igen, väldigt kort dag i Linköping men det passar mitt nuvarande hälsotillstånd bra. Nu ska jag bara lägga upp detta och sen vila en timme tror jag. För sen måste jag åka med grejer till Melanthie. Eller från henne till Returpunkten.

Ni får ursäkta bilden där ovan! Redigerade bort munsåret, men man ser att jag snutit mig en del… Jaja. Jag har här grundat med en mörkbrun skugga från Sleek, därefter gröna Green Opal (eller heter den Opal Green?) från Lily Lolo. Fantastisk skugga, även om den inte syns så mycket här. Under ögat Eyedusten Hectic från MUS.

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Moisture Surge Tinted Day Cream
Puder: Lumene Matte Mineral Powder
Rouge: Mac – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Eyedust – Hectic. Lily Lolo Mineral Eye Shadow – Green Opal. Sleek – paletten Storm.
Mascara: Lancôme Doll Eyes Mascara.

Läppar: Vekk lipstain

Comments are closed.