Saknar ni mig? Jag ligger för det mesta i soffan och flämtar, vi kan inte öppna fönstren på framsidan då vi har fasadrenovering just nu. Så jag föredrar att ligga i sängen och läsa, sovrummet är ut mot baksidan av huset och det svalkar oerhört skönt från balkongen då den är i skugga fram till kvällen. Nu har det regnat och åskat lite, så nu går det faktiskt att vara i vardagsrummet också!

Igår var vi tillsammans med vänner i Vasaparken, de hade fixat couscoussallad med quorn och oliver samt efterrätt – jordgubbar med limegrädde. Det var sååå skönt hela kvällen igår. Jag var tom sminkad, svarta Blackground från Mac runt hela ögat och ljust rosa rouge och läppglans. Glömde dock bort att fota det.

Så därför får ni nu se veckans naglar, som jag strax ska byta ut. Det är först en hel massa lager Nubar Nile Purple, en blåbärslila färg. Såg ut som att jag hade plockat blåbär eller nåt. Ovanpå det ett lager Lava från Make Up Store. Underbart att jag lyckades fota färgskimret, gått och tittat på det hela veckan! Såå fint, hela regnbågen färgspektra – eller hur? Ni ser väl hur jag har petat upp nagelbanden? Absolut dags att byta!

Comments are closed.