americanapparel-neongreen-1

Varmt välkomna till veckans Gröna Onsdag! Jag hoppas du är med idag? Jag kommer definitivt fixa deltagarlista ikväll, så om du vill vara med får du gärna vara med före 21 =) Lägg bara till din länk nedan!

Idag visar jag ett lack som jag kanske egentligen inte vill visa. American Apparel verkar vara/är ett företag som anser att det är ok att kränka sina kvinnliga anställda för att tjäna mer pengar. Ni har säkert läst artiklarna om hur kvinnorna utnyttjas och fotograferas – bilder som sedan används i marknadsföringen. Jag är inte ok med ett företag som medvetet kränker och utnyttjar. Undvik American Apparel!

Men, det här lacket – American Apparel – Neon Green alltså – swatchade jag tidigare i vintras så kan väl lika gärna visa det för er. Färgen är knallig iaf men formulan är lite seg och vallig. Inte riktigt någon favorit men det är en otrolig neon.

Det här lacket kommer upp i min bloppis senare, jag vill inte ha några produkter från AA i min samling. Ni kommer inte ens få rösta på det här lacket, vill inte ha det i listan!

Men jag hoppas du är med i dag ändå, trots mit äckliga lack? Lägg till din länk nedan!

English:  American Apparel – Neon Green, pretty neon but disgusting brand!

americanapparel-neongreen-2americanapparel-neongreen-3americanapparel-neongreen-4americanapparel-neongreen-5americanapparel-neongreen-6

[inlinkz_linkup id=402124 mode=1]

 1. Wow vilken färg, ursnyggt.
  Jag är inte med eftersom jag inga fler gröningar äger, men så fort jag får nån i min ägo igen så dyker jag upp;)

 2. Ja, nog har American Apparel gjort bort sig alltid, men deras neonlack är läckra! Tycker det här lysande passar dig :) Jag är med idag med ett något diskretare lack.

 3. Ibland orkar jag inte bry mig över allt skit som företagen hittar på. Gillar jag lacket så gör jag liksom det ändå. Och just det här lacket älskar jag.

  Kommer med lite senare idag jag.

  • Oftast gör inte jag det heller, men jag hade inte kunnat visa detta utan att skriva något om det. Jag har dessutom alltid varit politiskt lagd och håller aldrig käften… :P
   Kul att du var med!

 4. Jag läste nyligen om dem och håller helt med dig. Äcklas av den bild som presenterades och har slutat besöka deras butiker, trots att detta lack är hur snyggt som helst! Jag är med idag med ett Emily de Molly :)

 5. Jag anande att du skulle nämna AAs behandling av kvinnor. Lacket är ju galet fräsigt men jag kommer inte att köpa det just på grund av AAs värderingar. Bra inlägg!!

  Jag är med och visar ett görsnyggt Zoya.

  • Jaa, det kan jag väl inte lämna okommenterat? Herregud vilka vidriga människor. Tror nog det finns andra märken som har lika coola gröna neoner! =)
   Kul att du var med!

 6. Gillar verkligen färgen men nej företaget bakom ogillas skarpt!!
  Jag hänger på idag om än med ett svagt bidrag ;) du avgör om det faktiskt får ta plats här hos dej!

 7. Underbar färg och jag skulle gärna äga det men även om jag var tveksam till AA:s värderingar redan innan jag köpte mina första, och hittills enda, lack från dem så har nog motståndet att handla från dem hårdnat. Det kan hända att jag ändå faller, deras neoner är to die for, men än har jag hållit ut.

  • Jag tror säkert det finns andra företag som gör bättre neoner, så oroa dig inte =) Sån skit ska inte belönas!
   Kul att du var med idag, ljuvliga bidrag!

 8. Dessvärre så tycker jag att väldigt många företag inriktade på att sälja produkter till kvinnor använder väldigt kvinnodiskriminerande bilder (ser snarare ut som något för ett playboy magasin än för andra kvinnor). Att AA på det väljer att bete sig som de gör kring det hela gör dem ännu värre. Kan ju glädja oss åt att de ser skillnad på gult o grönt *S* Men fina neoner har dem allt, tyvärr kanske.

  • Eller hur, visst är det märkligt? Men det handlar väl om att vi kvinnor ska vilja vara som dem. Lika snygga och få lika mycket män efter oss… Yeah… Right… Sedan har ju AA gjort en massa skit också, alltså sexuellt utnyttjat sina anställda osv. Vidrigt!

   Det finns säkert andra företag som gör lika bra neoner! :D

 9. Ja, usch för AA, men fin färg ändå! Det finns säkert någon bra dupe hos andra märken!

  Jag är med idag igen, men med ett öga.

Comments are closed.