Jag antar att ni inte har missat att det är rea i hela världen just nu, eller iaf i den del av världen som jag huserar i! Alla klädbutiker och skobutiker och allt annat där man kan handla har rea, så också sminkaffärer som Åhléns, Kicks och Make Up Store.

Idag, efter ett besök hos min pappa på sjukhuset gick jag på stan i drygt 1,5 timme, helt på egen hand. Var rätt skönt att gå där och botanisera för sig själv, även om det faktiskt är roligare att gå tillsammans med nån lika nördig som en själv. Gick först och tittade om H&M hade nåt kul, men bestämde mig för att spara pengarna till Make Up Store. På vägen dit gick jag via Åhléns, där jag hittade de två Silk Gloss från Max Factor som jag klämt på så länge. De är Limited Edition, men de har verkligen inte sålt ut. Jag köpte 402 Be Impetuous – ett rätt godisrosa läppglans – samt 406 Be Rebellious – ett mer lila läppglans. De kostade 49 kr styck. Dessutom köpte jag en annan lipgunkgreja från IsaDora, Lip Chic i en ohygienisk burk. Färgen heter 89 Golden Raspberry, 29 kr.

Bilderna ger glossen givetvis inte rättvisa.

Efter att ha stött på Mamma och hennes gubbe samt snubblat i en rulltrappa, gick jag till Make Up Store. Där hittade jag först ett glitter med röda hjärtan, med det givna namnet Red Heart som jag tänkte använda för att göra en franken. Jag hittade också två nagellack, dels Lava som jag hört mycket om och också klämt på länge, samt Celebration – ett mörkt olivgrönt skimmerlack. Supertjusigt, missa det inte! På bilden har jag lackat det ovanpå mörkgrå NfuOh #133, det är inte så mörkt annars om man inte har 3 lager eller nåt.

Här ser du ett av mina topplack med en massa glitter i, tyvärr var det inte direkt lätt att få upp nåt på penseln och kladda på nageln. Är nog enklare att hälla över en våt nagel tror jag.

  1. Lycka i en liten box är när man hittar reaprodukter som man har suktat efter länge men inte köpt när de kostade ordinarie pris.Själv är jag drabbad av inte-just-nu-syndromet och när jag väl ska slå till är det jag vill ha oftast slut.

    Det olivgröna lacket är drömsnyggt på dina naglar.

  2. Åh, snygga gloss :-) Jag hade ett Opi lack som var precis så som ditt topplack med paljetterna- stört omöjligt var det att få upp dem. Så jag bytte bort den tillslut. Lava lacket såg väldigt fint ut- du måste visa det sen när du lackat naglarna med det :-)
    .-= » Veronicas senaste inlägg: NOTD: IsaDora ‘Apricot coral’ =-.

Comments are closed.