18 april, 2024
Okategoriserade

Tutorial till Threading!

Hittade denna tutorialvideo hos Makeuponista och då jag länge tänkt gå och tråda ögonbrynen tittade jag på videon. Hon pratar om allt möjligt i hur många minuter som helst, men om du hoppar fram till ungefär 6 minuter visar hon hur man gör.

Jag har testat nu idag enligt guiden och det fungerar väldigt bra – med lite övning! Höll på att bli galen innan jag fick det att funka och jag är fortfarande rätt kass på vänstra sidan, men högra är riktigt snygg efter min trådning! Bäst går det med ska Björntråd, dvs lite tjockare sytråd. Jag är också så van vid att plocka mina ögonbryn rätt ofta så det är inte särskilt smärtsamt heller. Fantastiskt att det faktiskt kan fungera!

Ska ta en bild på ögonbrynet med senare när kameran är laddad, så ska ni få se att de små håren också är borta!

8 tankar på “Tutorial till Threading!

  1. Jag har också provat med threading efter att ha sett denna video (antar att det är Pursebuzz..) och på höger öga är det ganska enklet men jag får inte riktigt till det på vänster öga. Min vänstra hand vill liksom inte riktigt vara med….
    .-= » Linas senaste inlägg: IMATS: International Makeup- Artist Trade Show =-.

  2. Jag har också testat det nu och älskar det. Visst är det pilligt och jobbigt för fingrarna/handlederna i början, men när man vänjer sig så går det bra. Småhåren försvinner verkligen, visste inte att jag har haft småsmå hår på locket ;O
    .-= » Makeuponistas senaste inlägg: Sebastian Trucco Angel Face =-.

  3. nämmen, jag måste prova det där imorgon då jag duschat, ser smidigt och bra ut, jag är ju dessutom tokblond i grunden så är lite svårt att se alla hår då man noppar med pincett…
    .-= » Mias senaste inlägg: En onsdag för Mia =-.

  4. Lina: Samma här, jag kan sära på fingrarna på högerhanden så tråden spänns, men inte med vänsterhanden. Helknepigt! Men visst är det smidigt!

    Makeuponista: ja, i början är det superjobbigt, men sen får man in snitsen! Jag måste ta bort mer när jag får tid.

    Mia: Ja, gör det! Det funkar!!

  5. Testade idag, riktigt fräsigt!
    Fick med allt jag ville ha bort, utom just de stora tydliga stråna :p det var lite roligt, tur att jag inte redan slängt bort pincetten.
    .-= » Elenas senaste inlägg: Pink Panther Konad =-.

Kommentarer är stängda.