cetuem-125-1

Torsdag och ute på vägarna hela dagen. Yay.

Idag tänker jag visa er något så ospännande som ett vitt skimmerlack! Detta är Cetuem nummer 125, vit pärlemor med en hint av grått som går mot blått. Ospännande ja, men ganska fint ändå på något vis. Pärlemorfrost är iofs inte min favoritfinish, men det funkar på något vis ändå.

Formulan på denna var ganska seg, tror jag använt 3 lager här för att få det täckande men det var lite svårt att få snyggt. Ni ser ju längs nagelbanden att det inte var så lätt att få det snyggt liksom att det är lite kala fläckar här och var.

Nja, älskar vita lack men inte frost. Usch! Vad tycker du, håller du med mig?

Ps. Skulle ni vilja att jag 1) Skriver betyg på lacket 2) Att ni får sätta betyg? ds.

cetuem-125-2cetuem-125-3cetuem-125-4

  1. Jag håller med..älskar också vita lack men inte frostfinish. Har köpt på mig flera vita på sistone, hoppas på att hitta det perfekta ;). Ps För mig får du väldigt gärna betygsätta lacken ds.

  2. Jag har rätt så svårt för frostiga lack, så njaaa. Angående betyg så jag känner lite ambivalent, det är ett bra sätt att snabbt se vad du tycker om det, samtidigt som en del av mig kan tycka att det ser lite trist ut (vet ej varför). Jag gillar hur Cactus har satt upp sitt betygssystem, kanske något liknande?

  3. Det här är ju mer pärlemor- än frostfinish, så jag tycker inte det är något större fel på det; det ser lite patchigt ut på sina ställen, kanske det funkar bättre lite uttunnat?

Comments are closed.