Som jag skrev i januari har Stockholmsgruppen kommit med en egen hudvårdsserie, uppkallad efter Caroline Winberg. Detta är ingen nyhet längre och de flesta bloggare har redan skrivit och testat dessa krämer. Jag fick i början på månaden en låda krämer – som tack för att jag delade ut 50 gratisprover av dagkrämen. Jag fick en Cleanser – som luktar väldigt tvålig men är underbar (recension när den är slut), Face Mask, Body Lotion samt en Moisturizer. Allt för normal hy, för jag tror inte längre jag har fet hud – bara väldigt obalanserad. Dumt att torka ut den ytterligare därför!

Nå, nu har jag iaf testat Face Mask, eller 15 minutes Face Mask som den heter. Den kostar 79 kr och är riktigt skön och behaglig! Du blir blå, men det är ingen jobbig uttorkande lermask som gör att hela ansiktet stelnar. Jag är rätt dålig på att bedöma hur rent den gör, men huden känns fräsch och skön efteråt, så någon nytta gjorde den säkert!

15 minutes Face Mask
Volume / 50 ml / 79 SEK

15 minutes face mask. Leave your skin clean and soft. Apply generously to cleansed face and throat, avoiding the eye area. Leave on for 15 minutes then gently and thoroughly rinse with warm water. Apply once a week or whenever your skin needs a soothing remedy.

Visst var jag snygg förresten? Min pigmentfläck i pannan blir bara värre och värre, så otroligt tröttsamt….

Okategoriserade
  1. I bet your skin is looking lovely now. Hope you get some rest. Isn’t it awful how we are all tired! I guess we just do to much and don’t go to sleep on time.

  2. Lucy: I looked nice!
    And yeah, I´m always tired, but I think the translation made it wrong. I´m not tired but its tiredsome, the pigmentspots that is. =)

Comments are closed.