Hallå,  välkommen till denna veckas Gröna Onsdag! Vi är redan i mitten av november, skönt att denna mörka månad snart är förbi. Jag startade en ny cykel idag – om tre veckor byter jag medicin och om jag har otur ligger jag hela kvällen med huvudet i en hink. Vi får se hur det går, epirubicin kallas Red Devil så… Ja… Men idag mår jag bra och allt är väl! Var med idag!

Idag vill jag visa detta fina lack som legat alldeles för länge. LA Girl – Deep Sea Mica, från deras metallic-serie. LA Girl alltså, de är så himla bra! Ni ser ju hur magiskt detta lack är, även om det inte ser ut att vara särskilt grönt. Det är det irl, det är oerhört vackert.

Tror jag har två lager här, mycket bra pensel, formula och torktid.

Älskar LA Girl helt enkelt! Vad tycker du?

 


  • Det gick bra, det är om tre veckor som den risken finns. Tack för omtanken! ❤️

   Kul att du var med idag! ?

  • Jadå det gick bra idag, är om tre veckor den jobbiga kommer. Tack för omtanken! ❤️

   Kul att du var med idag! ?

  • Visst är det läckert!
   Det är om tre veckor jag kommer byta medicin, idag gick det bra. Tack för omtanken! ❤️

   Kul att du var med idag! ?

  • Visst är det vackert! Tack för omtanken, det kommer nog gå bra! ❤️

   Kul att du (och Ann-Sofie) var med idag! ?

Comments are closed.