opi-thanksawindmillion-1

Onsdag och du vet vad det betyder? Grön Onsdag! Du måste vara med idag, då gör du den här dagen speciell… Får se om jag hinner/orkar med en sammanfattning dock, men alla deltagare är så viktiga för mig så make my day! Lägg till din länk nedan via inLinkz, gärna före 21.

Idag ska vi till Stockholm igen på ett möte, matchar min nya gröna jacka med sage-gröna OPI – Thanks A Windmillion. Det kommer från Holland kollektionen som kom 2012. Vet ingen bra svensk beskrivning, salviagrön helt enkelt. Jag köpte det här på Rusta för 49 kr eller vad det gick på, bra fynd. Det här är en favoritfärg faktiskt, inte för kamoflagegröngrå utan precis perfekt grön.

Här är det två lager, perfekt formula förutom nån pigmentklump och en perfekt pensel. Det här lacket kommer jag vilja bära igen! Så snyggt!

Vad tycker du om detta?

opi-thanksawindmillion-2opi-thanksawindmillion-3opi-thanksawindmillion-4opi-thanksawindmillion-5opi-thanksawindmillion-6

[inlinkz_linkup id=504857 mode=1]

    • Eller hur! Ingen fara, tyckte mitt var för grönt i måndags…. Kul att du var med oavsett! :)

  1. Billigt, sånt gillar vi! Har en liknande färg från Isadora, gillar massa mycket!
    Tänkt vara med idag, men är inte helt klart, snart snart :D

Comments are closed.