glossnsparkle-bluemonday-1

Lite sent inlägg idag, jag har swatchat Depends sommarkollektion – 12 ljuvliga pastelliga crellies! Vill ni se dem allihopa i varsitt inlägg eller nöjer ni er med ett samlingsinlägg?

Men idag är det också Blå Måndag! Känns som en bra dag idag – skönt! Besök Tove idag för fler ljuvliga blå manikyrer!

Idag vill jag visa er ett lack jag fått från min födelsedagsgrupp, från underbara Emelie! Jag måste igen säga att vår grupp är awesome, de bästa av de bästa är med i vår grupp! Gloss’n’Sparkle – Blue Monday är ett lack med flera olika sorters glitter. Vita fyrkantiga, blå hexagoner och smått vitt/silver. Jag har lagt detta ovanpå Depends neonblå 403, basfärgen i detta är nämligen nästan exakt samma.

Jag har använt ett lager ovanpå underkläderna, jag ville inte att de skulle drunkna alltför mycket under flera lager. Lättlackat och en väldigt bra formula, även om penseln kanske var lite smal.

I övrigt gillar jag verkligen detta. Älskar basfärgen och gillar kombinationen av glittret även om det inte blir så maffigt som i flaskan.

Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Gloss’n’Sparkle – Blue Monday, I got this from Emelie – from my awesome birthdaygroup! This is a really nice blue with different kinds of glitter.

glossnsparkle-bluemonday-2glossnsparkle-bluemonday-3glossnsparkle-bluemonday-6glossnsparkle-bluemonday-4glossnsparkle-bluemonday-5

    • Aha, det har jag inte sett! Det är synd när glittren drunknar tycker jag, antar att det hade gjort även här om jag använt fler lager.

Comments are closed.