chinaglaze-whenstarscollide-1

Så var det fredag igen, även om det känns som söndag! Hoppas ni hade en härlig nationaldag igår! Jag tänkte bara tvätta håret och sedan träffa en vän i eftermiddag för sushi, så denna fredag blir nog toppen! Men först – holofredag! Besök Kerstin för fler härliga holos!

Eftersom jag för ovanlighetens skull har köpt en massa China Glaze och visar dem just nu, fortsätter vi väl på det temat? China Glaze-temat alltså! Här ser ni ytterligare ett lack ur vårens Hologlam-kollektion – When Stars Collide. Det här är en burgundyröd nyans, alltså inte röd eller lila utan något mitt emellan. Kanske något för mörk för årstiden men det brukar jag ju normalt strunta i – så även idag! En fin nyans ändock!

Tyvärr var formulan lite seg på denna, ett lager hade räckt men jag tog två för säkerhets skull. Men den var lite tjock och klumpig nästan, fast märkligast var att det såg ut som att det skulle bli riktigt fula ränder i det när jag målade. Men på något vis blev det helt jämnt och fint ändå! Märkligt. Jag har faktiskt inte aqua base under, det glömde jag bort… Men faktiskt där också, ingen holosjuka!

Jag sätter ju aldrig betyg på mina lack, men skulle jag göra det skulle jag nog sätta 4 på nyansen/holot och 3 på formulan. Ja det tror jag minsann. Och ja, fick kapa naglarna en aning men de växer ju ut igen =)

Vad tycker du om detta? Har du några från Hologlam-kollektionen?

chinaglaze-whenstarscollide-2chinaglaze-whenstarscollide-3chinaglaze-whenstarscollide-4chinaglaze-whenstarscollide-5chinaglaze-whenstarscollide-6chinaglaze-whenstarscollide-7chinaglaze-whenstarscollide-8

Comments are closed.