ons-1102-1

Igår orkade jag blogga, så här kommer onsdagsmejken! Krävdes två timmar djup sömn i soffan efter jobbet men det funkar…

Jag har här använt Kicks nya palett Nude. Ni vet ju vad jag tycker om begreppet nude, åtminstone när det gäller beiga toner. Men den här paletten innehåller bruna toner från beige till mörkbrun så visst… Den är väl inte exkluderande kan tänkas. Här har jag använt den ljusaste matta skugga i den inre ögonvrån och den mörkaste skimriga i den yttre. Lite fisiga kanske, men lätta att sudda och få rätt snygg. Fast jag ser bra blek ut, borde ha mer färg på ögonen…

Tror Kicks palett kostar 229 kr, rätta mig gärna om jag har fel.

ons-1102-2ons-1102-3

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Anti Blemish Liquid Foundation
Rouge: Mac Ombre Blush

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Kicks – Nude palette
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: Clinique Eyebrow Pencil
Eyeliner:  BareMinerals Around the clock – 8 PM.

Läppar: Kicks Lip Pen

Attityd: Rätt pigg ändå för att vara förkyld.

Comments are closed.