depend-gellack-orangeneon-fuschianeon-1

Idag jobbar jag. Är ju en helgdag på torsdag, så mitt torsdagspass fick flyttas till idag istället. Det funkar, även om min måndag blev lite stressig.

Men idag vill jag visa er förra veckans lack, Depend – Orange Neon (+Fuschia Neon) från Depend Gellacks nya neonkollektion. Ni vet ju att jag har använt Peel Off under, men jag läste om ett annat trick hos Kerstin som jag tycker var bra också – att helt enkelt använda ett vanligt baslack under. Den här manikyren hade jag under dryga 4 dagar innan den började lossna – perfekt! Gillar verkligen den här oranga neonnyansen, den är i precis den nyans som jag passar i. Den rosa nyansen är Fuschia Neon, fin den också men den ska få en egen manikyr härefter där den ska få synas.

Här har jag använt två lager, den hade en bättre formula än Yellow Neon som ni såg förra veckan. Resultatet blev otroligt fint, blankt och jämnt. Men ni ser att det skiftar lite i intensiteten? Jag tror att det beror på mängden lack faktiskt, ett tjockt andra lager på pekfingret men inte på de andra. Bilderna är förresten från dag två.

Nåja, det här är otroligt fint iaf! Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Depend – Orange Neon in Depends gel polish, lovely color and finish! 

depend-gellack-orangeneon-fuschianeon-2depend-gellack-orangeneon-fuschianeon-3depend-gellack-orangeneon-fuschianeon-4depend-gellack-orangeneon-fuschianeon-5depend-gellack-orangeneon-fuschianeon-6

  1. Vad kul, jag visar också Fuchsia Neon idag. Första gången jag testar gellack och resultatet är ju galet fint. Jag ska nog testa med vanligt baslack nästa gång. Kändes som att jag förstörde ytan på naglarna när jag tog bort det igår. :S

    De andra lacken ser ju superfina ut de också. :)

Comments are closed.