Söndag idag, varför sätter man klockan på 11 och går upp när man lika gärna skulle kunna sova till 15 eller så? Imorgon lär jag sova länge iaf.

Idag åkte vi iaf ut till MediaMarkt för att klämma på lite mobiltelefoner. Jag får äntligen byta i juli och jag vill ha en fet surftelefon denna gång. Skulle vilja ha HTC Touch HD, någon som har den eller vet nåt om den? Det är ju en sk Smartphone, kändes inte som om det räckte med en annan variant. Nå, efter MM åkte vi till Ingelsta Shopping – det har verkligen blivit ett riktigt stort köpcentrum där nu! Fint!

Nu är vi nyss hemkomna från mamma där vi har grillat, första för säsongen. Sååå gott! Trimmade frissan lite också, tog bort lite hår som spretade osv. Dagens är på en grund av Dignity, därefter en orange skugga från Manlypaletten i den inre ögonvrån. I den yttre ögonvrån en lilablå skugga, utblendad med Mac-pigmentet Vanilla. Under ögat en olivgrön skugga och lila kajal på över fransraden.

Jag vet, det blev inte så snyggt.

 1. Jag gillar verkligen den orangea skuggan =)
  Kombinationen orange och blå är fin, men om du fått till en annan form på hur skuggorna möts så kanske det hade blivit 10-poängare?

  Jag vill, btw, också ha en fet surftelefon, men det har jag inte råd med :p
  Fast å andra sidan är jag sjuuukt nöjd med den jag har, den har träningsprogram, det ultimata vore om jag hittade en liknande, med samma eller bättre träningsmojs, stor touchscreen och 3G.

 2. Va, tyckte du inte att det blev snyggt? Det förstår jag inte alls! Det är en grym mejk, ascool ju. Påminner lite om min önskemejk då jag ville att du skulle mejka dig som en Fantaburk ;) .

 3. Ditt hår är så fantastiskt snyggt! Jag önskar min lugg såg ut som din. Det är faktiskt precis så där jag vill ha den, men jag får aldrig till den! Sen måste jag fråga – vad använder du för blond produkter? Hårfärg då alltså. ;)

  Alexlyndras senaste bloggpost: Tutorial till Sminkans tävling!

 4. Alexlyndra: Jag minns inte vad den heter, men färgen köper jag på Hemköp för 44 kr. Det är liksom en färg och blekning i ett, så det är fint när färgen fortfarande sitter i. Kan skriva mer om det nästa gång.
  Sedan använder jag ett schampoo från VO5, samt en silverinpackning. Jag har skrivit om allt tidigare.

Comments are closed.