26 april, 2024

Dagens: Steel hard

Nyss hemkommen från jobbet. Blev en lång dag idag, faktiskt nästan 12 timmar utanför hemmet iklädd min svarta jävla uniform. Kanske skriver ett inlägg nån dag om mina kluvna känslor inför arbetare och arbetarklassen, men orkar inte det just nu…

På bussen hem fick jag veta att det står om Nailmail i nya numret av Daisy Beauty! Kicki frågade mig om Nailmail tidigare men jag frågade aldrig vad hon skulle skriva eller när, sådant är ju som bekant inte ok. Men jag är både överlycklig och livrädd just nu, vill känna att nu lyfter det samtidigt som jag är skiträdd att det inte gör någon skillnad alls… Vill verkligen tänka positivt om detta! Numret finns dock ännu inte på min Pressbyrå, så hoppas att någon kanske kan maila mig en bild…

Nåja!

Här har ni iaf dagens mejk! Jag grundade med vita jumbopennan Milk, i den yttre ögonvrån Mac-pigmentet Blue Steel och i den inre Regent från Make Up Store insuddad mot mitten med den blå. Blev en väldigt fin kombo tycker jag! Svart kajal i den övre fransraden och på vattenlinjen.

Produktlista

Hud
Solskyddskräm: SkinPlan SunControl spf 30
Foundation: Clinique Stay-Matte Oil-Free Makeup
Bronzer: Isadora Matte Tan

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonpenna: Nyx JP Milk
Ögonskuggor: Mac pigment – Blue Steel. Make Up Store Microshadow – Regent.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Kajal: Revlon Black Kohl

Läppar: Clinique Superbalm Lip Treatment

5 tankar på “Dagens: Steel hard

  1. Vet inte om du fått en recension ännu men jag kan meddela att det var positivt. Det Kicki listat som sämst var att det var mindre kända nagellacksmärken men för nagelnördar är det ju det bästa :-D.

    1. Tack Helena! Intressant att hon hade just det som sämsta, när det är hela Nailmails affärsidé egentligen… Nåja, härligt att mina kunder är så på! Kolla bara vad som skrevs på Facebook!

  2. Skitsnygg make! Jättefin form på skuggningen och snygga färger såklart =)

Kommentarer är stängda.