19 juni, 2024

Zoya – Kelly

zoya-kelly-1

Veckans sista lack och det blir ett tråkigt grått! Hur tänkte jag nu?

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Zoya – Kelly är verkligen grått, grått med en ton av blått men ändock grått. Ganska tråkigt faktiskt, undrar vad Kelly gjort för att förtjäna det? Bilderna är riktigt kassa dessutom, tror inte ett enda är riktigt skarpt? Nåja, ni ser färgen iaf och det är ju det viktigaste.

Här är det två lager, lättlackat och ganska lätt att få snyggt även om jag tydligen misslyckats en del som ni ser. Ingen favorit i den gråa genren, önskar mig lite skimmer för att det ska hända något!

Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!


English: Zoya – Kelly, a pretty boring grey polish but nice formula.

zoya-kelly-2zoya-kelly-3zoya-kelly-4zoya-kelly-5zoya-kelly-6

4 tankar på “Zoya – Kelly

Kommentarer är stängda.