diamondcosmetics-monarchmasquerade-1

Det borde finnas en lila temadag – lila är en färg jag har rätt mycket av i arkivet märkte jag! Och i min samling…

Diamond Cosmetics – Monarch Masquerade är ett nästan metalliskt skimmerlack i rödlila. Det är en väldigt fin nyans och jag gillar den! Det är inget märkvärdigt lack dock, lite av ett dussinlack numera men ändock väldigt fint i sin enkelhet.

Här är det två lager, det är lättlackat och bra formula. Jag har troligen städat men förutom kladdet på lillfingret (som nog kommer från ett kladdigt katthår) var det inget större rinnande ner i nagelbanden. Diamond Cosmetics har riktigt bra formula och pensel, jag tycker synd om er som inte fått stifta deras bekantskap.

För mig är denna kanske en femma av 10, det är inte någon favorit men inte nåt fel på det heller. Vad tycker du? Rösta ovan!

English: Diamond Cosmetics – Monarch Masquerade, nice purple shimmer without any surprises. Nice!

diamondcosmetics-monarchmasquerade-2diamondcosmetics-monarchmasquerade-3diamondcosmetics-monarchmasquerade-4diamondcosmetics-monarchmasquerade-5diamondcosmetics-monarchmasquerade-6

  1. Älskar lila på naglarna! Härlig glödande lila på dina naglar här! :)

    Tja, en lila lördag då? *s* Så är alla veckans dagar bokade. Måndag=blå måndag tisdag=röd tisdag onsdag=grön onsdag tor=rosa torsdag fre=holo-fredag lör=lila lördag och sön= nail art sunday. =P

Comments are closed.