nordiccapstarnails-np30-1

Jag vet att Blå Måndag har semester, eller kanske mammaledigt över sommaren, men rutiner är svåra att bryta. Jag visar ett blått lack idag ändå!

Idag visar jag ett av inköpen från Nordic Cap of Sweden Star Nails – NP30 som jag köpte på Netto häromveckan. Nu var det ju ingen som ville se NP30, men det får ni se ändå. Det här är en riktigt härlig blå nyans med ljusare skimmer, på riktigt en helt underbar blå. Knallig mot turkos, underbar! Påminner om färgen du ser i pooler bland annat. Skimret ser ni tydligt på makrobilden nedan, men det syns även för blotta ögat. Det ger ett fint djupt till lacken.

Här är det två lager, ganska lättlackat även om första lagret blev lite tjockare än jag brukar vilja ha det. Men bra formula och ok pensel. Mitt topplack är lite segt nu så det torkade tyvärr ganska segt, har tryckskador på naglarna nu tyvärr. I övrigt var det inga konstigheter, vet ju att Star Nails har varierande formula men detta var bra.

Vad tycker du om detta? Kul med lack för 9.90 som ändå är så pass bra – eller hur? Säg gärna vad du tycker om detta bland kommentarerna!

English: Nordic Cap of Sweden Star Nails – NP30, en wonderful turquise color with shimmer. Good formula but slow drytime.

nordiccapstarnails-np30-2nordiccapstarnails-np30-3nordiccapstarnails-np30-4nordiccapstarnails-np30-5nordiccapstarnails-np30-6

  1. Det ser mycket bättre ut på naglarna än den första flaskbilden. Väldigt somrig färg och 9.90 är galet billigt :)

Comments are closed.