chinaglaze-straponyourmoonboots-1

Jag ska erkänna. Jag börjar bli rätt trött på China Glaze… För den här gången alltså, har ju bara lackat med China Glaze i två veckor nu. Om jag inte har räknat helt fel blir det tre lack kvar att visa sedan får det banne mig bli något annat!

Men, idag är det fredag och det innebär Holofredag hos Kerstin! Besök henne för fler skönheter.

Själv lyckades jag till slut fånga några vilsekomna solstrålar, trodde att jag skulle behöva nöja mig med blixtbilder! För idag visar jag mitt nästa sista lack jag har från China Glaze Hologlam-kollektion. Lacket jag valde idag är djupblå Strap On Your Moonboots. En väldigt vacker blå nyans som jag trivs bra i, mörka jeans liksom. Ganska diskreta regnbågar, framförallt i vanligt dagsljus utan sol. Men i solen syns de bra och är väldigt vackra om än dimmiga.

Formulan i denna flaska var däremot ganska bedrövlig, tjock och klumpig. Så här är det två lager, ganska flödiga sådana och det är ren tur att kanterna är så fina som de är. Tyvärr är mina naglar i bedrövligt skick just nu, allihopa flagar och gör sönder i kanterna. Lacket håller ju inte så himla bra då. Snyggt med alla katthår också va? =)

Förresten, nu finns Vine för android också! Jag tror mitt användarnamn är Karin Johansson, jag lade just upp en film på det här lacket i solen – ta en titt vetja!

chinaglaze-straponyourmoonboots-4chinaglaze-straponyourmoonboots-2chinaglaze-straponyourmoonboots-3chinaglaze-straponyourmoonboots-5chinaglaze-straponyourmoonboots-7chinaglaze-straponyourmoonboots-6

  1. Supervackert. Katthår finns överallt när man har katt. Jag älskar svarta kläder och har en vitgul katt. Den kombon är ju perfekt. :)

  2. Jag är inte alls trött på denna kollektionen (kan bero på att jag ännu inte köpt några själv). Detta ser riktigt fint ut!

  3. Alla katthår som flyger omkring är väl ungefär det jag inte saknar från min älskade små missar!

    Jag har ju till slut införskaffat två av dom här holosarna bl.a denna och ska testa, men jag känner mig inte helt övertygad ännu även om lacket är väldigt vackert.

Comments are closed.