Idag sov vi länge som vanligt på lördagar. Anders jobbar för Ekolådan här i Norrköping så han är pretty much beat när han kommer hem på fredagar. Jag var bara nedstämd och trött igår, det märkte ni kanske – skrev ju bara ett inlägg igår. Är lite fundersam över varför jag har så många besökare men knappt någon som kommenterar, antar att det jag skriver är, ja vadå, tråkigt?

Nåja, vi började iaf dagen med att gå igenom Nailmails finanser och inkasso etc. Visar sig att Handelsbanken har en inkassotjänst för företagare, så det löser sig! Är illa att det främst är de som köpt alla Zoyalack tex som inte betalat, inser de inte att det är stöld?

Sedan gick vi iaf ner på stan, och jag kände inte för en mörk mejk idag. Så det blev en ljus variant som absolut inte syns på fotona. Jag grundade med Color Definer och därefter är det bara Mac-pigmentet Pastorale. Inte ens nån kajal idag! På stan hittade jag ett par otroligt sköna Tamariskängor, riktigt billiga på rea. Varma dessutom! Inget smink lockade mig dock så mycket att jag köpte det, har ingen inspiration riktigt på det området….

Jag drömde förresten om orange mascara, finns det på marknaden? :P

Comments are closed.