ons-1704-1

Sådärja, tillbaka från revisorn och vårpremiär på Halvars Glass – tid för dagens mejk! Härligt väder idag äntligen, lite för blåsigt bara och jag glömde solglasögonen… Nu är det väl ändå vår på riktigt?

Dagens mejk blev jag rätt nöjd med faktiskt! Intressant hur man kan tro att en foundation är helt korrekt men så syns det på bilderna att det skär sig mot halsen? Kan ju ha oxiderat en aning också förstås. Roliga är ju att jag igår skrev en lustig kommentar på fb om att det tydligen är en vårtrend att ha fel färg på sin foundation… Nåja, bättre lycka imorgon!

Idag har jag använt Meow Cosmetics skugga Malevolence på hela ögonlocken upp mot globlinjen. I den inre ögonvrån Vanilla Sky från TINte och under ögat Tom Cat från Meow. Blev en bra kombo tycker jag! Jag har också använt ett nytt rouge, Harlot från Meow. Det är riktigt fint på mig, inte för rött eller rosa och inte för orange heller. Funderar på att göra ett rougeinlägg där jag jämför de rouge jag har. Vore det intressant?

Jag har förresten gårdagens mejk kvar att visa er, gör det på fredag tror jag.

Nu blir det slöa en stund och så uppdaterar jag med ett inlägg med alla Grön Onsdag-deltagare sen, ok?

ons-1704-3ons-1704-2

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Even Better Foundation
Rouge: Meow Cosmetics Blush – Harlot

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Meow Cosmetics –Maleovolence, Tom Cat. TINte – Vanilla Sky.
Mascara: Clinique High Impact Waterproof Mascara
Eyeliner: BareMinerals Around the Clock – 8pm
Ögonbryn: Make Up Store Microshadow – Deadly

Läppar: Clinique Chubby Stick – Voluptuos Violet

Attityd: Medfödd

  1. Hej! :)
    Fick en Sally hansen salon gel polish set i present från en kompis som varit i usa..
    Nu hittar jag ingen återförsäljare i sverige som har färgerna.
    Men tror du att de funkar med något annat system av gel polish och liknande från typ depend och orly?

Comments are closed.