Så var det äntligen dags för en tävling här på Vacker & Underbar! Det du kan vinna denna gång är en OPI Nails Correct & Clean Up Refillable Nail Polish Corrector Pen med tillhörande refillflaska från OPI. Schysst va?

Nu undrar du säkert hur man gör för att vinna? Ja det ska jag tala om! Tyvärr får jag inte en massa presenter vare sig från nagellacksföretag eller andra sminkföretag, så de vinster jag lottar ut är alltid inköpta av egna eller Nailmails pengar. Så därför kräver jag oftast rätt mycket av er för att vinna.

Denna gång vill jag att ni ger mig lite förslag på hur jag ska marknadsföra Nailmail! I vilka medier, på vilket sätt, vad är viktigt att fokusera på?

Sätt igång, ni har till fredag på er! :D

 1. du kan skänka priser till bloggtävlingar och att de tävlande måste länka till nailmail och premenera på nyhetsbrev eller liknande. jag har stiftat bekantskap med många mindre internetshoppar via bloggtävlingar!

  kram LindaH

  LindaHs senaste bloggpost: varför behandlar vi katter annorlunda än andra djur?

 2. Jag tycker du ska försöka få in annonser i tidningar för att nå ut till de som inte läser bloggar, kanske inte som AB men som i lokaltidningar och så.
  Eller få in annonser på mindre websidor som tex. lockig.se (tror jag skulle funka bra =D) och mer nischade forum, och sen jobba dig till större sidor.
  Även att ha små utlottningar där man deltar genom att berätta om Nailmail på sin blogg är populärt och når ut till många.

  Gå även till skönhetssalonger och frisörer och fråga om du kan sätta upp affisher och lämna små broshyrer, DET tror jag verkligen hade funkat.
  Om du vill kan du få skicka hit till mig så kan jag gå runt här i Kristianstad =)

 3. Skicka ut ett pressmeddelande till alla tidningar samt sajter som skriver om skönhet. Gör detta minst en gång i månaden och lämna självklart kontaktuppgifter till dig. Du kan också höra dig för om de är intresserade av att göra en intervju med dig, t.ex om hur det är att starta eget. Amelia har ju till exempel karriärsidor där en sådan intervju skulle platsa.

  Ett annat sätt kan vara att belöna dina befintliga kunder när de fixar en ny kund till dig, kanske genom rabatt en månad, ett hemligt bonuslack eller liknande.

 4. Ja herregud. Tintomara tog just hem priset med sina eminenta idéer! ;)

  Men jag ska lämna ett avtryck iallafall.

  Du ska självklart använda dig av guldgruvan internet.
  Där tror jag att du lättast kan hitta din målgrupp och också komma ut till dem.
  Att försöka få in annonser på olika forum, större skönhetsbloggar och i mejl är en idé.

  Att spamma skiten ur folk en annan. *skojar lite*
  Skämt åsido så är det ju faktiskt så att man via sin mejl får många erbjudanden, även seriösa.
  Så kanske kan dina nuvarande kunder värva en vän eller tvås mejladress och så får sagda vänner ett erbjudande på den vägen.

  Sen kan man alltid skicka ett mejl till Linda Skugge.
  Fru Skugge älskar driftiga unga kvinnor med unika idéer och ger gärna såna damer en knuff.
  Dessutom är ju din tjänst alldeles ypperlig till kvinnor som Skugge som jobbar mycket, sköter sina inköp via nätet om det går, som gillar smink och skönhetsprylar och som (förhoppningsvis) känner andra kvinnor som skulle gilla idén. :)
  (Jag är personligen inte så förtjust i Linda Skugge, men man får ge henne det att hon hyllar andra kvinnor med egna företag)

  Den dagen jag faktiskt äger ett par halvhyggliga naglar ska jag gladeligen köpa lack av dig! :)

  Kisses senaste bloggpost: Be gone ansiktsbehåring!

 5. ja allt verkar upptaget nu,men jag tror mycket på internet och lokaltidningen.
  Tryck upp lite flygblad och lämmna i lite olika brevlådor…hehe kanske inte,skämt o sido men en annons på något skönhets forum!

  ingegerds senaste bloggpost: cremeögonskuggor..

 6. Har suttit och tänk under dagen, detta är vad jag kommit fram till:

  * Annonser i lokaltidningar.
  * Försöka hitta lite skönhetsforum och göra reklam på (om det är tillåtet på just det forumet). stylesearch.se är ett förslag från mig.
  * Fråga olika bloggare om de vill lägga till en annons på sin blogg ut utbyte nedsatt pris på ett paket (eller något i den stilen). Behöver ju inte vara med än en tia eller så, många skulle nog göra det gratis eftersom de ”känner” dig.
  * ”Råka” drälla visitkort lite varstans; cafén, bibliotek, kollektivtrafiken, omklädesrum (affärer, badhus) etc. Folk brevlådor kanske är overkill, men vill man så får man :D

  Kajsas senaste bloggpost: Ät bort dina skönhetsproblem

Comments are closed.