Andrea gjorde mig uppmärksam på att jag ju nått 150 följare på Bloglovin! Just nu är det till och med 156 följare och det firar vi med en tävling! (Det finns ju andra sätt att följa med, som via Google Reader. Där har jag 66 följare just nu, ni glömmer väl inte bort att byta till Bloglovin eller Feedly exempelvis när Google Reader läggs ner?)

Jag såg just att jag är på 56e plats i skönhetslistan på Bloglovin! Plats 9 bland alla bloggar i Norrköping enligt Bloggportalen, plats 406 bland alla privata bloggar! Sweet! Följ mig här på bloglovin!

bloglovin

 

vinst-155

Vinsten är uppdelad på två, den första vinnaren får välja 4 valfria lack (inklusive nail wrap:en från NCLA) och vinnare två får resten. Deshi ingår ej i vinstpotten! =)

Det jag vill att du ska göra för att delta i denna give away/tävling är att berätta för mig vad du tycker om att läsa i den här bloggen. Jag vill också att du berättar vad du inte tycker är läsvärt – MEN PÅ ETT TREVLIGT SÄTT! Ge mig gärna kritik som sagt, men var inte elak eller otrevlig. Men jag uppskattar ärlighet, så inte bara snälla ord nu… ;-)

Tävlingen kör vi till nästa fredag, låter det bra eller? Ok, då kör vi! Alla får delta förresten, inte bara ni som följer mig via Bloglovin. Ni får hemskt gärna dela den här tävlingen men det är inget krav för att delta. Skriv ditt svar i kommentarerna!Butter London: Fash Pack, Hen Party, Fiddlesticks
Layla: Limoncello Softouch, Jade Groove Hologram Effect, Purple Diva Mirror Effect, Red Velvet Cake Bubbly Effect
NCLA: Nail Wrap Orbit Ring

 1. Vilken härlig giveaway :)

  Jag uppskattar verkligen dina swatches, speciellt av de märken som är ovanligare i Sverige. Sen tycker jag om de personliga inlägg du gör också, de gör bloggen mer intressant i allmänhet. Jag är inte mycket för dina sminkinlägg, men det är för att jag är fullständigt sminkointresserad…. :>

 2. Jag tycker oxå om dina swatches. Sånt är alltid kul!!! Likaså med personliga inlägg om din dag och ditt liv. Är väl lite därför man läser bloggar?
  Jag som inte är kattmänniska, kan tycka det blir lite mycket katter ibland… :) Men mest för att jag blir så nyssugen bara jag ser dom.

 3. Hej! Jag gillar att du lägger upp lite bilder på din vardag så det inte blir för mycket av en sak.
  sen älskar jag att du tar sån fina bilder med kvalité, så tråkigt att läsa bloggar med dåliga/suddiga bilder. Har inte följt dig så länge men än så länge har jag verkligen inget negativt att säga!:-)

 4. Jag älskar såklart dina swatches men även personliga inlägg. Det jag gillar med din blogg är att du skriver så ärligt och öppet om dig själv. Själv skulle jag inte riktigt våga att skriva så öppet om mig så där är du verkligen stark.
  Jag är ingen boknörd men vissa böcker har jag köpt tack vare dina recensioner. T.ex. Matrevolutionen och Normalt? Jag har absolut inget negativt att säga om din blogg. Du tar fantastiska bilder och jag blir mer och mer sugen på att skaffa mig en systemkamera, enbart tack vare dig. :)

 5. Vad roligt att du har så många följare! :D Jag älskar att läsa om nagellacken du visar här och dina katter är så fina!
  Du gjorde ju ett inlägg om blommor häromdagen och visst, blommor är fina, men jag tycker att det är det minst intressanta på din blogg. Men blommor är ju inte helt ointressanta heller och alla tycker olika ;) Det är ju trots allt din blogg och då får du ju skriva om precis vad du vill! :)
  Ha en bra dag! :)

  • @Linn, Ja det är jätteroligt! =)
   Ja det är min blogg men det är inget roligt om ingen gillar vad jag skriver heller… Men foton på blommor blir väl inte så dominerande iofs heller!

 6. Jag måste erkänna att jag börjat följa din blogg på grund av dina underbara katter! Tycker så mycket om hur du skriver om dem, så mycket kärlek, och dina underbara bilder. Du fångar verkligen vardagens ögonblick, med högkvalitativa och intressanta foton :-)

  Sedan är det bara ett stort plus att få inspiration till smink och nagellack! Jag är nog lite konservativ när det gäller färger, på såväl smink som nagellack. Kör på samma gamla vanliga färger och ”vågar” inte så mycket.

  Det jag läst minst av är nog bokrecensioner. Varför vet jag faktiskt inte, för jag älskar ju att läsa! Ska läsa nästa recension, jag lovar :-)

 7. Jag älskar dina underbara swatches, det var ju av dem jag ”lärde” mig hur man ska måla sina naglar när jag var en riktig nybörjare, som du nog minns. Sedan älskar jag verkligen din härliga blandning med makeupbilder och recensioner av produkter. Älskar även dina underbara fota på blommor och annat, du är en väldigt duktig fotograf.
  Det jag gillar minst är de bokrecensioner du gör och jag säger nog som kommentaren innan att jag älskar att läsa men det känns som om det ska vara i ett annat forum. Men det är ju vad JAG tycker och det är ju DIN blogg så det bestämmer ju såklart DU! :-)
  Sedan vill jag såklart säga ett stooooort grattis till dina följare, det är du värd. :-)

 8. Jag har följt din blogg ett tag, läser den alltså dagligen och när jag hittade din blogg läste jag en bra bit tillbaka i arkivet, så jag känner att jag verkligen har kött på benen för att svara på dessa frågor för en gångs skull :D

  Det jag gillar med din blogg är att jag får känslan av att du verkligen har båda fötterna på jorden. Du är precis lagom personlig och rolig. Jag gillar att läsa vardagsinlägg, inlägg om katterna och om nagellack bäst :) Gillar återblickarna från Instagram också då det känns som en bra sammanfattning av vad som har hänt under veckan.

  Det jag hoppar över att läsa är bokrecensioner och anledningen till det är att jag inte har tid att läsa böcker just nu (pluggar på komvux) och därför inte vill frestas, haha! Jag hoppar även över att läsa sminkinlägg då jag inte är intresserad av smink, men jag brukar kolla på bilderna och tycka att du är fin och har fått till bra sminkningar, så absolut inget negativt!

  Det finns alltså inget jag skulle vilja ändra på i din blogg. Den känns så DU (fast jag känner dig ju inte personligen, men man får en bra känsla), där du blandar alla dina intressen! Fortsätt så tycker jag :)

  • @Natalie, Tack så väldigt mycket för all beröm! Vad roligt att du gillar blandningen och hur personlig jag är! =) Alla kan ju inte gilla allting och jag kan ju inte tillfredsställa alla.

   Hoppas du fortsätter läsa min blogg! =)

 9. Tycker du har en underbar blandning på bloggen,av din vardag.
  Det är katter,arbete.smink och böcker och väldigt vackra bilder,så jag är nog lite ”torr” för jag gillar din blogg precis som den är :-)
  Och behöver ingen ändring på något!
  Kram
  Charlotta

 10. Christina Bardeman

  Det jag gillar genomgående i din blogg är dina fina bilder, du är väldigt duktig fotograf! Gällande innehållet så intresserar mig dina swatchar på nagelack, produktrecensioner och personliga inlägg mest. Jag gillar din ärlighet i det du skriver och gör med bloggen.

  Eftersom jag inte är kattmänniska så kan det bli liiiite mycket kattbilder i min smak ibland…:-)

 11. Usch vad jag är tråkig nu, men jag är ju mest en gillare av bloggen. Ingen konstruktiv kritik. Jag gillar framförallt balansen mellan beauty och annat. Det som är mer privat och det som är ”ytlighet” – att det är så blandat, samt att det är så fint fotat! Skulle jag vilja ha mer av något så är det i så fall nagellack, och det är det ju ändå ingen brist på. Men ja, nagellack i så fall. Det kan aldrig bli för mycket….

 12. Gillar kombinationen lack men även att det är saker från ditt liv, då blir det mer intressant att läsa. Jag är också en nagelfantast, (dock inte så duktig som många andra bloggare), men ofta ser man att folk som visar sina naglar, bara skriver om dem. Att blanda lyfter genast upp hela bloggen och blir roligare att läsa!

 13. Först vill jag bara säga att det är synd att inte den ursöta katten ingår i vinsten för den hade jag kunnat ta hand om när som helst! Älskar att läsa om katter, men det kan ju ha att göra med att jag själv har två härliga monster hemma. :-)

  Sen när det gäller nagellack så är jag ju relativt ny när det gäller den hobbyn och att ha nylackade naglar och syssla med min sedan urminnes tider hobby som är växter… ja, det är inte den lättaste kombinationen så jag kan behöva alla lack som finns för att ständigt lacka om naglarna.

  Jag ska ärligt säga att jag inte hunnit läsa så mycket av din blogg, men det jag läst gillar jag och lackbilderna är ju en sån bra inspiration till vilka nya lack man ”behöver”. Fortsätt med det – och allt annat med för den delen och tack för att jag upptäckte bloglovin och en himla massa nagelbloggar!

 14. Nu är jag riktigt tråkig men jag har verkligen inget konstruktivt att dela med mig av. Du kombinerar ju allt det där som jag älskar. Naglar, böcker, vardagsliv, katter….. Det finns många bloggar av samma art men anledningen till att jag återkommer till dig är dina vältagna, inspirerande bilder och den enkla anledningen att din blogg känns rak och inte tillrättalagd.

 15. Nu är jag en ganska ny läsare (hittade dig genom lacka-byt för någon vecka sen) men jag har läst bakåt i arkiven en hel del. Jag tycker om att du blandar personligt med lättsamma inslag om nagellack, katter, blommor….
  Jag är inte så förtjust i sminkinläggen men det beror ju på att jag har noll koll när det gäller smink. Har bara det nödvändigaste hemma och använder det när jag verkligen måste som tex bröllop eller jul. ;)

 16. det är så himla mycket jag älskar med din blogg! tips, inspriration, swatchbilder, katter, smink, personliga inlägg. & variationen gör att det aldrig blir enformigt.
  helt ärligt så har jag ingenting negativt att säga alls. jag hoppas inte negativ kritik är ett kriterium för att få avra med & tävla, för jag kan inte tvinga fram något negstivt att säga.
  puss på dig!

 17. Jag gillar blandning på bloggen mellan swatcher, katter och bokrecensioner. Ditt sätt att vara personlig, men inte på ett sätt som gör att det känns jobbigt att läsa. Att du är öppen och ärlig med problem som varit.

  Jag uppskattar inte sminkinläggen så värst mycket, men det beror ju helt på att jag inte är intresserad av makeup. Sminkar mig nog i genomsnitt 10 ggr per år. Eller kanske något mer :)

 18. Läsa om och se bilder av nagellacken är skälet att jag började, och fortsätter att, följa din blogg. I det sammanhanget är bra bilder och snygg lackning viktigt, och det uppfyller du i din blogg. Sen tycker jag att vardagsblandningen är kul, med katter, jobb och bilder i största allmänhet. Du har en allvarlig, eftertänksam och litelite melankolisk, eller dämpad, ton i bloggen. Det är en intressant kontrast till i alla fall ämnet ”skönhet”. Eller så är det inte en kontrast alls. I alla fall tycker jag det bidrar till att din blogg är intressant.

  Jag lider inte det minsta av smink eller bokrecensioner, men de skummar jag bara, jag är själv rätt ointresserad av smink (min uniform är svart eyeliner och mascara :-)). Och min boksmak ska vi inte tala om, jag läser mycket, men ingen läser samma böcker som jag (känns det som).

  Det enda jag skulle tycka vore förbättringsvärt är bagatellen att ordna så att headern är en länk till bloggens huvudsida. Jag klickar och inget händer! Är man slentrianmänniska eller?! :-)

 19. Jag älskar nagellack och katter så allt som har med dem att göra uppskattas! :) Gillar även din ärlighet och att du är personlig.

  Det som intresserar mig mindre är ögonsmink och ofta bokrecensioner. Smink för att jag sällan använder det själv och böcker för att jag har så himla lite tid att läsa på (eller ja, prioriterar andra saker, typ naglar, före). Det betyder inte att jag tycker att du ska sluta med något av dem, bara att just jag hoppas över det inlägget.

 20. Jag gillar mest de fina bilderna på lack, det är allttid lika kul at se nya spännande märken! Och grön onsdag (som jag tyvärr missat lite väl mycket av på sistone) är härligt. Magnoliabilderna var så vackra att jag börjat fundera på hur jag ska kunna få en magnloia-trädgård (eller ett miniträd kanske?).
  Det enda som blir för mycket av för mig är katt-relaterade poster. Jag är ju så allergisk :/ så där erkänner jag att jag scrollar förbi…

 21. Jag har följt din blogg ett tag nu och jag gillar den verkligen! Det jag gillar bäst är allt du skriver om nagellack, och dina katter. Dom är verkligen så fina, vi har själv 2 små trollbollar hemma som betyder allt. Sen gillar jag också dina personliga inlägg, det gör det hela mer intressant att fortsätta läsa. Nån bokrecension då och då uppskattas också =). Om det skulle vara nåt jag skulle kunna skippa så är det sminkinläggen annars är det en väldigt intressant blogg.

 22. Grattis till alla följare! Jag gillar verkligen att du har så mycket personlighet i din blogg, det är inte bara naglar utan du delar även med dig av ditt liv ur andra aspekter, inkl känslor. De blommor du nyligen har postat tycker jag är jättefina (bland mycket annat).
  Jag är personligen inte särskilt intresserad av smink så tycker make-up bilder inte ger mig särskilt mycket. Samtidigt är det inspirerande med personer som prövar nya färger och skuggor, även om det inte är något för mig :)

 23. Vad härligt med 150 (160 såg jag nu, följare!)

  Jag läser gärna din blogg för att den har en blandning mellan lack, personligt och böcker.
  Sedan du vara den enda förutom jag, som inte är är så förtjust i lack med stora glitter, det känns befriande. Sedan tycker jag att du är ovanligt stark som vågar skriva de starka personliga inläggen som jag tror att många känner igen sig i men inte riktigt vågar säga högt.
  Sedan är du superduktig på att uppdatera :-)

  Katter, ibland blir det lite mycket. Men det är nog för att jag har 5 stycken här hemma och ibland så tycker jag att de är mer än en handfull ;-)

 24. Jag följer via Feedly/Google reader vilket gör att jag sällan klickar mig in på bloggarna och då ter sig många nagellacksbloggar rätt lika. Så det jag gillar med din är att du har en personlig stil med lite vardagsbilder och kattbilder som gör att den sticker ut i mängden. Sen gillar jag din kommentarsfunktion skarpt också för den är så tydlig så man missar aldrig ett svar. Många bloggar glömmer jag också hur jag egentligen hittade men eftersom grönt är min favvofärg på naglarna är det rätt lätt att gissa hur jag hamnade här :-)

  • @Jennysjox, Nej, det gör sällan jag heller – bara när jag verkligen vill kommentra något. Kul att du gillar min blandning och hur den sticker ut! =)
   Grön onsdag imorgon igen, är du med? =)

 25. Grattis till alla följare, du är så värd dem alla för din blogg är hur bra som helst!
  Favoritinläggen på Vacker & Underbar är nog dina nagellacksinlägg (vem kunde gissa det?) och dina sminkinlägg. Men jag älskar att du bombaderar oss med katter (underbara underbara djur!) och recensioner på diverse produkter. Jag gillar att du skriver mycket om ingredienser och sådant som siliconer och parabener hade jag ingen egentlig åsikt om innan jag började läsa din blogg.
  Det jag läser minst av är nog bokrecensioner men det är mest för att jag är inne i en period där jag inte läser så mycket + att du och jag inte läser samma sorts böcker. Men jag tycker inte du ska sluta med dem för det är just blandningen av allt som gör din blogg så bra och som gjort att den läses av så många.

 26. nora.miriam@hotmail.com

  Alltså, det bästa med bloggen är ju de översöta missarna! Hihi, jag tror faktiskt jag gillar katter liiite liiite mer än nagellack och beauty ;) Skämt åsido, det bästa är ju helt klart blandningen.
  Jag gillar också att du tar foton på dig själv och på hela ansiktet. I många bloggar väljer författaren att vara anonym och fotar därför endast läppar eller ögon. Jag tycker att hela idén med make-up är att förändra hela ansiktet. Ett par vackert sminkade ögon är såklart jättefina, men de kommer aldrig till sin rätt om man inte ser dem tillsammans med det övriga ansiktet. Så det gillar jag super! Att dina nagelbilder är skarpa och ger en bra färgåtergivning gör ju inte bloggen sämre heller :)
  Jag tycker nog inte du borde ändra något.
  Grattis till alla nya (och gamla) följare!

 27. Tja, det som fick mig till bloggen är ju nagellack, nagellack och nagellack. Så det är väl det som känns mest läsvärt, framför allt med tanke på att du ofta visar väldigt intressanta lack som inte visas överallt annars också. Annars är det väl produktrecensioner som jag läser mest, och dina förklarande inlägg.

  Det jag läser minst och ofta bläddrar förbi är sminkinläggen, vilket jag gör på alla bloggar. Det är helt enkelt ingenting som intresserar mig personligen. För mig hade de kanske kunnat bli bättre/intressantare om de var mer utförliga, med hur du har tänkt med färgmixen och HUR du har sminkat, eftersom jag själv är ganska värdelös på det där med smink. Men det blir kanske för basic för de som är mer intresserade av det så..

  Den enda konstruktiva kritiken jag hade tror jag redan är tagen – det där med headern och att den inte ledde till startsidan. Men det var ju redan fixat såg jag! ;) I övrigt måste nog mitt konstruktiva förslag vara – fortsätt som du gör! Din blandning av inlägg är härlig, du har en speciell – personlig – ton i bloggen och det är alltid roligt att komma in och läsa. Precis som andra har sagt är det också riktigt bra, skarpa foton på lack och det gör mig alltid glad. Ditt inlägg om HUR man fotar lack var också riktigt bra! Så kör på!

  Grattis till alla följarna BTW, det är du värd!

  • @Tove, Vad roligt att du gillar min blogg och mina inlägg med nagellacken! Ska försöka ha minst ett lackinlägg om dagen framöver så får vi se om det håller =)
   Tack så mycket! =)

 28. Jag vill ju också vara med. :) Först vill jag säga grattis, sen så är jag rätt så ny till bloggen och upptäckte den genom grön onsdag, så det handlar i så klart om naglar. Jag är en rätt så dålig läsare som mest läser/kikar på bilder än kommenterar, mest pga den enorma tidsbrist jag lider av nu.

  Det jag gillar bäst är så klart nagellacksrelaterat(i vanliga fall läser jag helst nischade bloggar om vardera ämne), men jag gillar även smink och blommor (älskade magnoliabilderna du la upp förut..ääälskar magnolior.) Katterna kan också vara ett sött inslag. Det som ändå är viktigast, och som jag tycker att du uppfyller är att texterna är bra och bilderna håller hög kvalité +fin och tydlig blogglayout. Det enda som inte är min kopp te är väl bokrecensionerna, inte för att jag inte är intresserad av böcker utan för att jag inte känner att jag har tid att läsa nu.
  Jag tycker alltså att du ska fortsätta som tidigare, jag kommer ju ha tid till böcker så småningom. ;)

 29. Sofia Gunnarsson

  Hej Karin!

  Jag tycker att du har en fantastiskt fin blogg! Den är både personlig och professionell vilket jag tycker verkar vara en svår sak att uppnå. Jag tycker att man får lära känna dig – på ett sätt som är alldeles lagom!

  Du ger oss fina swatcher, snygga sminkningar, bjuder oss på ditt privatliv och förgyller bloggen med dina fina katter! Sånt gillar jag! :)

  Jag vill inte påstå att det finns något jag inte tycker hör hemma på bloggen, eftersom bloggen är just din – och ingen annans. Det är du och ditt liv som gör den intressant! :)

 30. Jag minns att jag började följa din blogg främst för den fina namnet på den ”vackerunderbar”, det tilltalade mig verkligen och jag var nyfiken på vem som stod bakom den.

  Anledningen till att jag fortsätter att följa dig är främst dina swatches, jag är på väg ner i ett allvarligt nagellacksmissbruk och älskar varje sekund av det. Ibland uppfattar jag dig som lite barsk (arg/bitter) i dina personliga inlägg men det kan ju vara en missuppfattning. Känner ibland att jag missat en del av din bakgrund (Nadine har jag tillexempel ingen aning om vem det är). Men det är ju som sagt inte på grund av de personliga inläggen som jag följer dig. Snarare är det mixen av personligt, ytligt, katter (ÅH KATTER) och att du verkar så okonstlad i ovan nämnda kritiserade inlägg som jag gillar.

 31. Grattis till dina följare :) Jag läser bloggen pga den härliga blandningen av ämne och för att dina swatches är så fina! Det var främst därför jag började läsa, de nagelrelaterade inläggen är de jag gillar bäst + katterna :)

 32. Jag började läsa din blogg för nagellacken och alla fantastiska fotografier. När mitt nagellacksintresse startade på allvar för ett par år sedan trillade jag in på din blogg via någon annans blogg och jag stannade till vid din blogg för att njuta av vackra fotografier både av naglar och stadslandskap. Det jag uppskattar med din blogg är inte bara vackra fotografier utan också att du är så ärlig och öppen i dina texter. Jag lär känna dig och kan ofta relatera till dig, det uppskattar jag. Ibland blir det annars lätt att glömma människan bakom bloggen. Den del av din blogg som jag uppskattar minst är nog bokrecensionerna, oftast hoppar jag över dem trots att jag gillar böcker. Det är inte för att texterna är ointressanta eller att du läser fel böcker, det är nog mest det att jag föredrar att bara läsa böckerna och inte så mycket om dem om du förstår vad jag menar. Dessutom är det ju inga vackra bilder i dina recensioner :). Sen gillar jag dina inlägg om no-poo, de vill jag gärna ha fler av.

 33. Jag läser din blogg pga lackinläggen, men det jag gillar mest är dina bilder, både av lack och dina miljöbilder. Jag blir på nåt sätt lugn och rofylld av dina bilder, och jag gillar dina veckosammanfattningar med bilder. Du är väldigt öppen och nära dig själv i bloggen, och du har en inre styrka som jag beundrar. Ibland kan det dock kännas som om man kommer lite för nära, men då kan jag som läsare alltid välja att inte läsa det inlägget. Jag vet inte om det kan bero på att det väcker tankar hos mig själv som jag inte är redo för än kanske. Just det att du blandar så gör att bloggen inte blir tråkig. Jag har börjat läsa lite om no-poo tex, något som jag inte ens hört talas om innan jag började läsa din blogg….

  • @Frida, Tack så mycket, roligt att du uppskattar min blogg och bilderna! =)
   Jag vill vara personlig, just för att väcka lite känslor hos er läsare… Jag hoppas att tankarna som väcks blir något mer hos dig!

 34. Vilken rolig tävling!! Jag har läst bloggen i ett halvår ungefär, sedan jag började intressera mig för smink och skönhet på ”riktigt”. Det som jag tycker gör att din blogg står ut bland andra skönhetsbloggar är framför allt din otroliga bildkvalitet – varenda bild är knivskarp och ger ett bra intryck av produkten som fotats. Jag uppskattar också att du blandar dyrare och budgetprodukter i dina swatches och recensioner, jag som student har sällan råd med de dyraste märkena, så att få tips om bra budgetprodukter är viktigt för mig! Dessutom älskar jag dina inlägg om dina katter, de är helt ljuvliga – och det är roligt att få läsa om kärleken till djur! Håller inte med vissa andra kommentarer här, jag tycker bokrecensionerna är väldigt roliga, men så älskar jag att läsa också.

  Sedan kan jag känna att vissa av dina inlägg om familj, vänner etc. kan bli lite för ”interna” och kanske inte så intressant för en läsare som inte känner dig – samtidigt som det kan vara rätt mysigt ibland. Jag tror det är just blandningen av personligt och professionellt, tips och vackra foton som gör att jag kommer tillbaka hit i princip varje dag. Fortsätt blogga!

  • @Emma, Tack så väldigt mycket, roligt att du tycker mina bilder är så bra! =) Kul att du gillar min blandning av inlägg, jag hoppas du stannar kvar och fortsätter läsa! =)

 35. Jag tycker väldigt mycket om dina nagelinlägg, men det andra är också roligt att läsa. Jag har faktiskt försökt hela dagen att komma på nåt som jag inte gillar, och gått tillbaks flera sidor, men det går inte … Sen är det så otroligt skönt att läsa en blogg som är skriven på bra svenska, det är inte allt för vanligt!

 36. Vad kul, en tävling!
  Åsikter om din blogg… Gillar blandningen du har (för även om jag älskar nagellack och böcker så behöver det ju blandas upp lite). Favoriterna är nagellack, böcker och katter. Gillar även dina mer personliga inlägg. Dina foton är också väldigt fina. Det jag läser minst är recensionerna av produkter, inte för att dem är dåliga utan för att jag säljer Oriflame och därav mest använder deras produkter.

 37. Vilken underbar tävling!!
  Är ju ganska ny i nagellacksvärlden och inser varje gång jag klickar in här hos dej att det finns massor att upptäcka i nagellackens underbara värld ;)
  Gillar din variation bland märken väldigt mycket!
  Din personliga touch med blandning av ämnen gillar jag skarpt, enda nackdelen är att jag blir så sugen på en kisse till, era är ljuvliga.
  Ditt inlägg om fotografering är toppen och jag ser gärna mer sådant, behöver inte vara ”bara” nagellack ;)
  Kan inte komma på något mindre bra just nu…….

 38. Sophie Mäkinen

  Hej! Trevlig tävling :) jag har ju inte följt dig..hinner inte följa bloggar som jag skulle vilja men om jag läser så gillar jag när man skriver ärligt rakt och personligt :) Med vänlig hälsning, Sophie

 39. Jag läser ju för nagellacken så jag gillar swatcherna, speciellt på indielacken. Love it! Sen gillar jag bilderna på alla blommor. Har inte så mycket att klaga på, kanske lite mycket katter för min del men gillar det personliga för övrigt.

 40. Mest läsvärt tycker jag det är när det är personligt och du öppnar dig lite, jag gillar sånt även om det inte riktigt är temat för bloggen så att säga. Jag är väl mest intresserade av nagellacken annars och inte så intresserad av övriga skönhetsprodukter men det är ju enkelt att scrolla förbi.

 41. Vad roligt med en giveaway! Jag gillar verkligen din blandning mellan personligt och nagellack. Bäst gillar jag dina swatchbilder som alltid är fina och dina personliga instagraminlägg. Tycker att det är kul med ”småbilder” över veckan! De inlägg som jag inte tycker är jätte intressanta är naturbilderinläggen och allmänna skönhetsinlägg. Men det är ju bara för att jag tycker att sånt är mindre intressant i allmänhet och jag antar att en hel del andra tycker att det är kul att läsa. Dessutom tycker jag att man mest ska blogga för sig själv och att du ska fortsätta ha din blogg som du har den :) Du har en härlig blandning och den känns väldigt personlig vilket är kul. Så slutsatsen är alltså att om du vill visa blommor är det klart att du ska fortsätta göra det :D

 42. Jag äääälskar alla lack du lägger upp, det är så himla kul att läsa!!!
  Inlägg som jag själv inte är så intresserad av är bok-inlägg så att säga, men det är ju eftersom jag inte läser själv. Tycker inte om det bara (förutom harry potter;))
  Fortsätt med det du gör, du har en av de bästa nagellbloggarna!

 43. Grattis till alla följare! Välförtjänt till en sådan här fin blogg. Jag älskar dina swatches som alltid visas med foton i toppkvalité. Alla kattbilderna får mig, som är kattälskare och har två hårbollar själv hemma, att le stort varje gång. det enda som jag kan komma på att jag saknar är nailart. Men det finns ju så många andra bloggar som enbart sysslar med det, så jag tycker inte egentligen att du behöver ändra någonting. :)

  • @Sofie, Tack så mycket! =)) Roligt att du tycker om mina bilder och kattinläggen!
   Nailart är jag ju grymt dålig på, har ingen fantasi alls tyvärr… Men ska försöka pyssla mer med sånt! :D

 44. Jag har inte följt själva bloggen så länge, utan mer på Instagram. Men det jag tycker mest om att läsa är om är nagellack och om dina helt fantastiskt söta katter. Blir bara mer och mer sugen på katt varje gång du bloggar om dem. :D
  Inläggen jag läser minst är nog bokrecensionerna, men det är för att vi delar inte samma boksmak. Men ibland läser jag recensionerna bara för att du skriver på ett annorlunda sätt som kan få det mesta att verka intressant :) Keep up the good work!

 45. Vilka fina vinster! Jag gillar förstås naglar och smink bäst. Och recensioner :) Sen gillar jag även annat du skriver. Har inte så mkt mer att tillägga :)

 46. Härligt med en vårtävling! Jag följer din blogg för den ger så mycket inspiration! Jättefina närbilder på naglarna, intressanta och roliga nagellack i och med lite ovanligare märken gillas skarpt! Makeupbilderna är också fina. Och kattbilderna, de älskar jag! (Jo, jag har en katt, underbart vacker liten tös till norsk skogkatt.) Om jag måste komma med något som jag skulle önska mer eller mindre av, tja, mer nagellack, kan inte få nog av det! Och kanske, kanske något mindre av det personliga, bokrecensioner etc – men det är himla bra skrivet! Men då jag är nagellacksnörd av rang scrollar jag gärna förbi de avsnitten (ibland läser jag), och ibland känns det som lite mycket att scrolla förbi.. Men det är ju en personlig blogg, och som sådan är den suverän! Om vi säger så här då, mitt önskemål är egentligen kanske inte att det personliga minskas, men snarare så att nagellacksbilder och vad du tycker om lacken i fråga ökar. Men som sagt, jag tycker hela din blogg är suverän, mänsklig, inspirerande och härlig!

 47. Trevligt med tävling! Jag har din blogg i min blogroll, heter det så tro? Jag har följt dig länge nu och jag gillar din blandning av inlägg. Lackbilder är alltid skoj! Katterna är söta som socker!
  Men det jag gillar mest är nog alla dina vackra fotografier som t ex magnolierna!
  Du har en personlig och ärlig blogg! Fortsätt så för det är ju din blogg och den ska ju spegla dig!

 48. Grattis till alla fina följare! Jag är en av de nya och hittade hit via Lacka – Byt.
  Det jag har läst hittills av din blogg har jag gillat starkt. Fina bilder, både lack, sminkningar, magnolia. Gillade tvålinlägget idag eftersom det gav en ordentlig tankeställare som nog kan leda till att jag faktiskt tar och byter ut husets tvålpumpar mot fasta tvålar istället.
  Det jag har gillat minst hittills har varit bokrecensionen för någon dag sedan. Detta på grund av att jag är inne i en icke-läsperiod just nu.

 49. Jag vågar inte hoppas på att vinna igen men jag gillar ju din blogg och kan försöka vara snäll och svara på frågorna, två flugor i en smäll liksom.

  Jag gillar din blogg mycket, och det är den enda nagel-bloggen som har inslag av annat än naglar som jag läser, annars är jag bara intresserad av lacken men du har en väldigt bra blandning på ämnen och är dessutom intressant..:) Jag gillar allt men särskilt dina foton och fakta-inläggen, som det nya om tvålar, sakligt och grundläggande, jag gillar att lära mig saker. Och alla nagellacksinlägg såklart, men det säger väl sig självt!

  Vad jag är mindre intresserad av och ibland scrollar förbi är sminkinläggen. Jag tittar på bilderna och går sen vidare. Samma sak med bokrecensionerna. Men det kanske mest beror på att jag pluggar väldigt intensivt just nu och blir deppig av all skönlitteratur jag inte hinner läsa. Rent objektivt kan jag nog tänka mig att vissa kan tycka att det är för mycket katter, vilket jag älskar då jag är crazy cat lady och tycker de är vansinnigt söta! Men hade du haft två hundar och postat lika mycket om dom hade jag nog inte gillat din blogg så pass mycket som jag gör. :p

  Så, uppenbarligen driver du en kvalitetsblogg och den kritik vi kan ge grundar sig i våra personliga intressen alternativt ”ointressen”, något du inte kan eller bör anpassa dig till. Tack för trevlig läsning!

 50. Jag började följa bloggen för dina fina nagellacksbilder men jag måste erkänna att jag mest vill se dina fina katter nu :)

  Svårt med nåt negativt men jag säger väl bokrecensionerna, även om jag uppskattar dem så ligger de sist om man måste välja.

 51. Kul med tävling! Jag tycker väldigt mycket om dina swatches, de är jättebra och väcker alltid köpsuget hos mig haha… Tycker även det är kul att du är ganska personlig och visar bilder från din vardag och på dina fina katter :) Vad jag inte tycker är läsvärt måste väl vara bokrecensionerna, men det är mest för att jag själv inte riktigt har tid/ork att läsa så mycket böcker längre. Var en riktig bokmal förut men i och med universitetsstudierna så orkar jag inte riktigt läsa om kvällarna längre när jag suttit och läst hela dagarna i skolan. Synd, men kanske tar upp det igen någon dag, och då kanske bokrecensionerna är mer intressanta för mig!

 52. Hoppas jag inte är för sent ute! Kul initiativ med tävlingen :)

  Det jag gillar bäst är blandningen av ämnen i din blogg, lite kattbilder där, lite recensioner här (och såklart swatches, vilket är främsta anledningen att läsa din blogg enligt mig). Det är svårt att komma med kritik när det handlar om något så personligt som en blogg. Tycker du har ett ganska så unikt upplägg dessutom, så det blir än svårare då. Men hår-gojs är väl inte min kopp te direkt, det är dock inget jag tycker du ska sluta med/ändra på, en personlig reflektion på vad jag hoppar över :)

 53. Jag har inte läst din blogg så länge, men det jag gillar är blandningen av ämnen, och att det känns lite mer personligt. Först och främst är det lacken jag är intresserad av, men som smink- och kattokig så är det trevligt att se och läsa om också =) Då jag knappt läser några böcker nuförtiden så kanske inte bokrecensioner är så intressant för mig, men det är ju bara att hoppa över de inläggen så det är verkligen inget jag vill att du ska sluta med!

 54. Skrev såklart på fel. :P

  Jag älskar kattbilderna, och när du visar hololack! Är rätt så kär i hololack. Och det är kul att se vilka det finns på marknaden.
  Jag tycker om att läsa böcker. Men att läsa recensioner av andra böcker är inte så intressant att läsa tycker jag. :)

 55. Hanna Brännlund

  Hej!
  Va roligt med tävling! Gillar det mesta i din blogg och kan inte direkt komma på något negativt.. Gillar alla temadagar såsom onsdagarna med grönt och nailart söndagarna, dom ger mig inspiration!
  Kram

 56. Jag gillar sminkningarna och alla dina tips och tricks!

  Det jag är mindre förtjust i är nog alla blomfoton, men det är nog för att jag är inbiten skönhetsläsare och jag minns när vackerunderbar endast var skönhetsblog.. :) lära gamla hundar att sitta vettu.. :)

 57. Först vill jag säga GRATTIS till så många följare. De e ju awesome!
  Jag tycker om att läsa om alla nagellack och att se dina makeuper. Älskar gröna onsdagarna för grönt e favvofärgen.
  Kommer faktiskt inte på nåt som inte är läsvärt. Alltid nåt som fångar intresset, äre inte smink så äre dina gulliga katter :).
  Nu ska jag vara följare på bloglovin. Inte så haj på det ;).

  Kram :)

 58. Swatches är alltid roligt att se och så även nya inköp (eller ev byten) är också roligt att se :)

 59. Hej! Jag tycker om att se holosar. Men även lite mer ovanliga lack :) jag tycker det är så himla bra redan, så jag kan nog inte komma på något att se mindre av. Keep up the good work!
  Jag är med och tävlar också :p

Comments are closed.