ilovenailpolish-cygnusloop-h-1

Holofredag! Har varit hemma sjuk hela veckan, trots det är jag glad att det är fredag. Idag kommer Nadine, de har tydligen höstlöv i Norge så hon stannar till onsdag. Dessutom är det Kulturnatten på lördag och min kusin Frank och hans Signe kommer! Kul helg! Men helgen börjar hos Kerstin med holofredag såklart!

Jag vill visa er ett lack jag fått av Maria i min födelsedagsgrupp, I Love Nail Polish – Cygnus Loop (H). Detta är alltså från början ett fantastiskt vacker duochromt lack som de lagt till holo på, möjligen att det är vackrare som duochrom men det här är vansinnigt vackert också! Basfärgen är blå men skiftar i lila och rött. Ni ser i solen hur fantastiskt vackert det blir när holot syns ordentligt, men det är även vackert utan sol.

Här är det två lager vill jag minnas, bra formula och pensel. Eftersom det är holoskimmer i det är det lite mer förlåtande, det syns inte att det är randigt på samma sätt alltså. Snyggt!

Vad tycker du om detta? Är det bättre som holo eller duochromt?

ilovenailpolish-cygnusloop-h-2ilovenailpolish-cygnusloop-h-3ilovenailpolish-cygnusloop-h-4ilovenailpolish-cygnusloop-h-5ilovenailpolish-cygnusloop-h-6

Comments are closed.