24 april, 2024

Nailart Sunday: Striping tape

stripingtape-1

Så var det söndag igen och jag kände för att vara med på Nailart Sunday! Ni besöker väl Angelica och LeLack för fler fina nailarts idag?

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Jag hade gröna Electric Lime i tre dagar, när det började bli slitet och släppte en aning bestämde jag mig för att testa att göra en nailart med striping tape. Jag har testat förr, men tror att den jag använde då helt enkelt var skitkass. Den här tejpen var bättre, fäste bra på nageln och var inte så krånglig att använda. Jag är inte så duktig på det här med mönster, vet inte varför jag är så begränsad på sånt men jaa alla har väl sin talang på olika saker.

Jag har använt ett lack från Depend, tyvärr vet jag inte vilket då jag lyckats städa bort det redan. Men tyvärr ett lack som täckte först på tre lager, så det blev ju djuuuuupa spår i lacket. Ser inte alls ut som jag hade tänkt, men lesson learnt till nästa gång! Dock kan jag tycka att det grå och den gröna passar bra ihop.

Nåja, vad tycker ni om mitt taffliga försök idag då? Ska jag strunta i nailart framöver eller? ;-) För jag ser ju att det ser rätt illa ut nu uppförstorat… Jaja.

Rösta ovan och ge mig din åsikt (och snäll feedback!) bland kommentarerna!

English: Tried to play with some striping tape, maybe not the best decision of the year. I seem to lack the nailart skills needed to create those awesome patterns. This is Smitten Polish Electric Lime and a grey Depend.

stripingtape-5stripingtape-4stripingtape-3stripingtape-6stripingtape-2

12 tankar på “Nailart Sunday: Striping tape

  1. Verkligen fin färgkombo tycker jag. Och det ser 100 gånger bättre ut än mitt första taffliga försök med striping tejp häromdagen. Så fortsätt du. :-)

  2. Inte ska du sluta nailarta inte, glöm.
    Gillar tummen bäst. Har aldrig använt striping tape, tvivlar på min förmåga.

  3. Klart att du ska fortsätta med nailarts! Gundtanken med i alla fall NailArt Sunday är att ignen behöver vara världsbäst för att få vara med, så länga man har kul under själva skapandet. Det är det som är det viktigaste och det som ska ge glädje.

    Hade det inte varit för de lite djupa spåren så tycker jag det blev bra. Grönt och grått är alltid en snygg färgmatchning och nästa gång vet du vilket lack du inte ska använda:)

Kommentarer är stängda.