zoya-yara-4

Jag visar er en grön skönhet lite så här på söndagen, borde ju ha sparat denna till onsdag kan man tycka men nu är livet som det är. Vi visar grönt idag med!

Så, detta är alltså Zoya Yara, från Mirrors-kollektionen. Det är en varm militärgrön nyans, där guldskimret verkligen gör att det ser varmt och härligt ut. Dessutom har det ett fint djup som jag gillar. Här har jag använt två lager, men ett lager hade kunnat räckt om jag tagit lite flödigare på penseln. Zoyas pensel är ju rätt smal och tunn, men den ger också precision för snygga nagelkanter. Tyvärr ger den inte snygga nagelband också, det hade vart nåt…

En riktigt fin grön nyans, som går mot gult snarare än blått. Bilderna är tagna under lampljus samt med blixt i dagsljus.

zoya-yara-1zoya-yara-2zoya-yara-3zoya-yara-5

Comments are closed.