depend-gellack-purplepassionglitter-1

God Jul!!

Tror knappast någon av er är här idag och glor på lack, men om du är det tänkte jag visa er min manikyr för julafton.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Depend GelLack – Purple Passion Glitter, ett lila glitterlack som egentligen är helt galet glittrigt. Otroligt vackert! Jag hade detta på tårna hela hösten och det var så himla fint varje gång jag luftade mina fossingar. Glittrade nästan som om det vore ett hololack. Fin rödlila nyans också som passar bra nu på julen.

Här har jag lagt det över IsaDoras Peel-Off-Base. Vi får väl se om det håller ända till kvällen men det är nog rätt tveksamt. Två lager och topplack, tog en sisådär 20 minuter men sedan är det ju torrt.

Jag gillar det här och jag är glad att jag kan använda mina gellack nu!

Vad tycker du? Rösta ovan och säg din åsikt!

depend-gellack-purplepassionglitter-4depend-gellack-purplepassionglitter-3depend-gellack-purplepassionglitter-5depend-gellack-purplepassionglitter-2depend-gellack-purplepassionglitter-6

  1. Var hittar du alla fina?! Jag har nyss köpt start-kitet, och alla glitterlack jag hittar är jättemörka :( Köpte ett som såg mintgrönt ut på swatchen i affären, men är snarare svart på.

Comments are closed.