18 juli, 2024

China Glaze glitters

chg-cosmicIdag fick jag äntligen hem två lack jag verkligen suktat efter i några veckor, allt sedan jag såg dem hos Scrangie! Ett lack fullspäckat med glitter och halo! De jag fastnade för var Cosmic – ett svart lack med glitter och halo, Meteor Shower – ett blått lack med halo och glitter samt Atlantis – ett turkost glitterlack. Tyvärr fick jag bara tag i Cosmic och Meteor Shower på eBay.

Idag lackade jag med Cosmic, och egentligen hatar jag glitterlack för det är så svårt att få bort! Sedan blev jag lite besviken över att glittret liksom är svart, det syns inte riktigt utan är bara väldigt knöligt. Dessutom är det inte halo heller mer än några korn. Men ohh, väldigt fint ändå!

Och ja, tyvärr har flertalet av mina naglar gått av, så jag klippte av de som inte gjorde det. Mycket tråkigt, men det händer vissa år att de inte håller.

chg-cosmic2chg-meteor

Förresten, missa inte Top Model Australia som går på trean nu kl 16. Tjejen som vinner blir en riktigt stor modell i hela världen, den första i hela Top Models historia!

6 tankar på “China Glaze glitters

  1. Åh, jag har suktat efter de där glitterlacken ända sedan jag såg de första swatcharna på MUA. Är dock lite ambivalent över Cosmic, jag har hört även från andra att lacket liksom målar över glittret och att det därför inte syns så mycket. Hmm… Men Atlantis vet jag att jag MÅSTE ha! Tror att det är det snyggaste glitterlacket jag någonsin sett (med reservation för att jag inte sett det i verkligheten).

  2. Jag satsar på hela kollektionen, så snart det går att få tag på den hos Transdesign :) Men, jag instämmer med er andra: Atlantis är nog juvelen i kronan, trots allt!

Kommentarer är stängda.