glittergal-twistedjealousy-1

Välkommen till Grön Onsdag! Äntligen dags att frossa i gröna skönheter igen. Jag har lite dåligt samvete från förra veckan bara, jag har inte hunnit besöka er… Men jag har ju sett era gröna manikyrer ändå, jag får komma ifatt i eftermiddag!

Även idag använder vi oss av inLinkz, lägg till din bild nedan. Jag ska se om jag hinner med att fixa ett kollage i kväll. Men kommentera gärna ändå om du är med, kul att få ett livstecken från er! =)

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ett lack från Glitter Gal, Twisted Jealousy från den duochroma serien. Det här lacket ska ju naturligtvis egentligen läggas på något annat (ex ett svart lack) men jag ville ha en diskret manikyr idag och då var denna perfekt. Basfärgen är grön som ni ser, men det skiftar även en del i rosa och guld. Effekten syns mycket mer på svart, får visa det en annan gång. Jag tycker det är fint även så här!

Fyra lager fick det bli, tog en evighet att torka men det gör inte så mycket. Mina naglar är i ett viloläge just nu, eller på viloläger kanske! Så ni får ursäkta det slarviga målandet.

Jag gillar detta! Även trots att det är skirt och knappt syns. Vad tycker du om detta? Och är du med idag?

Lägg till din bild nedan om du är med!

glittergal-twistedjealousy-2glittergal-twistedjealousy-3glittergal-twistedjealousy-5glittergal-twistedjealousy-4glittergal-twistedjealousy-6

[inlinkz_linkup id=342476 mode=1 pageSize=700]

 1. Fiffigt med ett lack som kan få olika uttryck beroende på HUR man lackar!
  Gillar det så här vackert neutralt med glimtar av dess skönhet och ser med spänning fram emot att få se det över svart!
  Är som du ser med idag med förra veckans lack ;)
  Ha en fin dag :)

 2. Inte det mest upphetsande lacket tycker jag! Du ska inte ha dålig samvete för att du inte varit runt på alla bloggar, ibland hinner man helt enkelt inte med.
  Jag är med idag, med lite blågrönt :)

 3. Nja, det här var lite för mesigt för mig. Hade gillat en starkare färg bättre.
  Jag är tyvärr inte med idag :/ Men lackade grönt idag så en av de kommande onsdagarna kommer jag att vara med!

 4. Jag vill gärna se den över svart också! Jag trodde inte jag skulle vara med idag, jag har en recension av en MoYou stamping plate, men så insåg jag att jag kan vara med iallafall, eftersom det naturligt föll sig att jag använde grönt i stampingen.

 5. Jag gillar Twisted Jealousy! Jag tycker att det är bra att visa hur lacket ser ut utan underkläder också, i vissa fall kan det överraska och visa mer duochroma effekter så än med tex svart under. Ser fram emot att se detta med underkläder också men jag gillade det såhär också. Olika uttryck för olika dagar. :)

 6. Snyggt lack! Testa att lägga det över ett mörkt rött/vinrött/lila lack; det blir ofta väldigt snyggt! Jag är inte med idag pga hinner inte sätta mig in i hela inlinkz-grejen.

 7. Jag tycker det där var riktigt snyggt! Färgen ”lyfter” lite från nageln, och det är ju kul när färgen är lite blek (vilket iofs kan vara mycket användbart).

  Jag är med idag med ett ”plain&simple”-lack.

 8. Kan tänka mig att det är fint på svart, men det var snyggt såhär också! Jag är med idag, med en lite tveksam gröning. Ska bli kul att höra vad folk tycker om den :)

 9. Jobbigt när lacken är så skira men annars var det fint.
  Jag är med idag med en grön gradient. Har aldrig gjort det här link-grejen så blev inte helt rätt ser jag men är ju med iaf =)

Comments are closed.