rescuebeautylounge-catherineh-1

Måndag igen och dags för ännu ett inlägg i temat Blå Måndag! Ni besöker väl Tove på Nailme för fler blå skönheter, nu med inLinkz! =)

I dag vill jag visa ännu ett lack som legat läääänge i lådan men aldrig blivit använt – Rescue Beauty Lounge – Catherine H. Catherine H kom i kollektionen Housewives of Tudor, tillsammans med bland annat Anne, Catherine och Jane. Som ni ser är även Catherine otestad/ovisad, får ge mig på den någon dag.

Jane förresten, det var någon som uttryckte en vilja att byta till sig den? Kanske! Maila mig med förslag på karin@vackerunderbar.se =)

Men tillbaka till Catherine H. Ett blått skimmerlack, en ganska dammig men skön blå nyans i den skala jag föredrar. Jag har även antecknat att den har skimmer i lila, kanske syns mer på riktigt än på bilderna. Här är det två lager och som ni ser misslyckades jag en aning med kanterna på långfingret. I övrigt är det ganska lättlackat och två lager är fullt tillräckligt.

Jag gillar detta! Fin nyans och ett fint skimmer. Sedan kanske det är lite neutralt, det är kanske inte så spännande?

Vad tycker du om detta? Glöm inte bort att rösta ovan och ge mig gärna dina synpunkter i kommentarerna!

rescuebeautylounge-catherineh-2rescuebeautylounge-catherineh-4rescuebeautylounge-catherineh-3rescuebeautylounge-catherineh-5rescuebeautylounge-catherineh-6

Comments are closed.