Jag har nog blivit lite hooked på indielack på det sistone… Har fått två leveranser idag!

Den första från Llarowe med tre underbara Hare Polish och en Lush Lacquer! Ni får makrobilder på dessa nu och swatchar vartefter.

image

imageimageimageimage

Sedan har det ju öppnat en ny svensk shop för indielack: Edgy Polish. Massor med fint! Ni hittar den här shoppen på edgypolish.com. Jag försökte hjälpa Katarina med Läkemedelsverket bla men hon löste det nog på egen hand till slut. Även dessa får ni makron av så kommer swatchar senare.

image

imageimageimageimage

Vilken vill ni se först?

  1. Åh vilka fina lack. Har inget indielack men fick nys om edgepolish hos Anne på nailtastic i helgen så nu är två lack på vem hem till mig. Som du säger, fanns mycket fint så att välja var inte lätt.
    Trevlig valborg =)

Comments are closed.