&otherstories-lodengreen-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Dags att celebrera den underbara gröna färgen igen, i alla dess olika nyanser. Ni är väl med idag? Skolan och jobb har väl dragit igång för många av er, vi är hemma som vanligt och låter tiden gå. Njuter av vårt lilla mirakel där han sitter och ler åt oss eller försöker ignorera våra värkande ryggar när han gnäller. Nåja, lägg till dig nedan via inLinkz så kommer jag och besöker dig vid 21!

Idag vill jag visa ett lack jag köpte för nåt år sedan, & Other Stories – Loden Green. Basfärgen är ganska tradigt olivgrön men så syns det lite ljusgrönt skimmer i det som får hela lacken att blixtra till. Snyggt! Mindre snyggt att lacket rynkade sig innan jag hann fota det, ser verkligen konstigt ut. Skimret är verkligen fint men annars är det inget märkvärdigt i sig.

3 lager tror jag, torkade hyfsat snabbt men blev rynkat innan det hade härdat sig helt. Bra pensel och formula dock.

You like?

&otherstories-lodengreen-2 &otherstories-lodengreen-3 &otherstories-greenloden-4 &otherstories-lodengreen-5&otherstories-lodengreen-6


 1. Gillar att det händer nåt längst in i ditt lack och då menar jag inte skrynklet;)
  Jag lägger till mej idag, fastän jag la ut bilden på insta förra Onsdagen, men inte fick till det här.
  Hoppas det är ok.

 2. Jag gillar lacket i sig, även om kombon mörk oliv + skimmer inte är unikt. Men skrynklet är ju bekymmersamt.. Det går ju inte rädda.. Kanske reagerade den på basen eller topplacket?
  Själv är jag med och visar min midsommarmanikyr från iår, neongrönt med svarta ojämna flakes. :D

  • Jag vet inte varför det blev skrynkligt, kanske kom emot det innan det hade härdat helt eller så drog topplacket med sig det. Nåja, kul att du var med idag! =)

 3. Hej.min dator är sönder så jag kan inte lägga till länken inte heller titta på de andra bidragen.bloggar från mobilen..men jag själv visar ett mörkt grönt lack från isadora. Ditt är jätte snyggt i mina ögon. Ha det gott!

 4. Hej.min dator är kaput så jag kan inte lägga till länken el titta på de andra bidragen. Bloggar från mobilen. . jag visar idag iallafall ett grönt lack från isadora. Ditt är jätte snyggt i mina ögon.

 5. Skimret är verkligen fint men jag kan hålla med om att basfärgen är lite trist. Så tråkigt när det skrynklar sig. :/ Jag är med idag. :)

  • Vet faktiskt inte vad som hände, om det kanske reagerade på topplacket. Eller så hann det inte torka innan jag tog på det bara…

Comments are closed.