depend-gellack-neongreenglitter-1

Välkommen till veckans Grön Onsdag! En vecka före jul, vi kommer ha Grön Onsdag även på juldagen – så om du ligger överjäst i soffan tycker jag du kan ta dig en kvart att delta även då! =)

Lägg till din länk i inLinkz, det är riktigt smidigt att bara lägga till länken och sedan sköter den sig själv. Var gärna med före 21 så du kommer med i min länksammanfattning. Som vanligt får du hjälp av mig om du säger till bland kommentarerna.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ett lack från Depend höstkollektion av GelLack. Detta är gröna neonglittriga Neon Green Glitter, som ni ser på den oskarpa bilden nedan är det rejält med bling i det. Ni får ursäkta mina korta naglar och kladdiga applicering, det blev lite stressigt där att få klart något i tid. Men jag gillar att det är lite illgrönt och glittret är verkligen underbart.

Men, säger vän av ordning och regelbunden läsare, du skulle ju inte använda gellack igen eftersom det slet så på naglarna? Alldeles riktigt! Men jag har kommit på en bra lösning! IsaDora Peel-Off base! Lossnar direkt, haha! Det funkar faktiskt även med vilket baslack som helst så lossnar gellacket inom några dagar. Bra om man vill testa deras härliga glitterlack utan slitet att ta bort det.

Det är två lager här förresten, det täcker bäst så. Jag gillar det iaf och är glad att jag kan använda det utan allt jobb med att få bort det.

Vad tycker du? Rösta ovan och skriv en kommentar vetja!

depend-gellack-neongreenglitter-4depend-gellack-neongreenglitter-3depend-gellack-neongreenglitter-5depend-gellack-neongreenglitter-6depend-gellack-neongreenglitter-2
[inlinkz_linkup id=352244 mode=1 pageSize=700]

 1. Men så bra tips! Har aldrig vågat mig på gellack, men om det lossnar så lätt med rätt bas kanske man ska testa… Det du har där är ju superfint! Lagom juligt :)
  Jag är med idag!

 2. Åh tack för tipset med baslacket! Jag har i princip slutat använda gellacken just för att borttagningen är så jobbig. Denna har jag nog i lådorna och måste testa. Jag är med idag! :)

 3. Jag är med! Har inlinkzat till och med, på egen hand. Fast jag gillar dina sammanfattningar mer. Och visst är Neon Green Glitter läcker! Jag provade ju den jag med för ett tag sedan och man kan verkligen snacka om bling när man bär den!

  • Woho, vad roligt att du fick till det! Länksammanfattning gör jag ju ändå, är bara kollaget jag skippar eftersom det tar sån himla tid.
   Bling är bara förnamnet! =)

  • Jag gillar det också, väldigt fint och blingigt!
   Det är mycket enkelt att använda, några steg men inte svårt. Så skaffa dig ett startkit och testa vetja!

 4. Det var snyggt! Jag tror jag ska testa gel lack med lim som bas. Jag är med lite sent idag men jag är rätt så kär i lacket jag visar idag, det är Poison ur Dance Legends nya Wow Prism kollektion.

Comments are closed.