crowstoes-greeneyedlady-1

Godmorgon eller godmiddag,  välkommen till veckans Gröna Onsdag! Dags igen att dyka ner i vår lilla temadag, Grön Onsdag tar förmodligen inte sommarlov då vi inte har några planer för sommaren. Eventuellt försvinner någon dag men det märks då. Idag kör vi som vanligt så lägg till dig via inLinkz så jag hittar dig!

Idag vill jag visa er ett lack jag fått av Ulrika i min lackgrupp, nämligen CrowsToes – Green-Eyed Lady. Det är ett lack fullt med finmalt glitter i blått, guld och grönt varav det gröna ”vinner” i solen. I skugga syns guldet också men inte mycket av det blå, antar att det ger det gröna djup. Jag tror det är finmalt glitter iaf, för det känns inte knottrigt som glitter kan göra. Väldigt snyggt är det iaf och jag älskar hur de flashar till i solen.

Här har jag bara använt 2 lager, första lagret tänkte jag att det här kommer aldrig täcka men på andra var det perfekt. Bra pensel och formula som alltid med CrowsToes.

Lite mörkt för årstiden kanske men mycket fint! Gillar mörka lack på sommaren =)

crowstoes-greeneyedlady-2crowstoes-greeneyedlady-3crowstoes-greeneyedlady-5crowstoes-greeneyedlady-4crowstoes-greeneyedlady-6

 


  1. Så fint. Äger knappt några CrowsToes, tyvärr. Jag bjuder också på mörkgrönt idag och även det från vår fina lilla grupp. :)

Comments are closed.