Hallå och välkommen till veckans Gröna Onsdag! Du är väl med idag? IDAG får jag den nya sortens medicin – Epirubicin och Cyklofosfamid – som jag eventuellt kommer må riktigt dåligt av. Vi får alltså se om jag kan göra en sammanfattning ikväll. Håll tummarna!

Idag tänkte jag visa två av de gröna lacken från Depends fantastiskt vackra kollektion Across The Universe. Lite sent kanske, vet inte om de fortfarande finns att få tag i. Jag har haft dessa en vecka i streck, så fina är de att jag inte velat swatcha dem. Därför dröjer det lite att visa dem….

Först ut att visa är Depend – 5061 – Galaxy Highway och Depend – 5064 – Chasing Starlight.Galaxy Highway är helt amazing! Den veckan var jag väldigt kär i mina naglar, så snyggt när de är lite kortare dessutom. Värsta med dessa lack är dock att det blir silverfolieglitter över fingrarna när man tar bort det, trots att jag använder aceton. Irriterande. Men annars – wow. Så vackra!

2 lager, perfekt formula och pensel. Störde mig inte på att det blev randigt.

Vad tycker du om dessa två?

 

Depend – 5061 – Galaxy Highway

 

Depend – 5064 – Chasing Starlight

 


Vad tycker du om detta inlägg?

  • Älskar det! (5)
  • Bra! (1)
  • Helt ok! (0)
  • Ingen åsikt (0)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>