chinaglaze-youdrivemecoconuts-1

Så var det söndag och det är helt stilla på gatan utanför. Ingen sol heller så antar att folk stannar hemma idag istället. Igår var en jätteskön dag med min älskade, vi grillade och hade det trevligt. Även mamma och hennes gubbe kom till parken så det var riktigt kul!

Men dags alltså att visa er ännu ett av China Glaze lack från sommarkollektionen Sunsational Neons On The Shore Collection. Det här lacket, You Drive Me Coconuts, ska vara en jelly men det är nog närmare en crelly. Inte så skirt som tidigare jellys jag visat men inte så krämigt/kalkigt som de andra krämlacken. Den här rosa nyansen är ännu mer neonig och rosa än vad Heat Index är som jag visade häromdagen – hur det nu är möjligt! Otroligt fin rosa, kan tänkas att jag mest förknippar neoner med rosa och därför tycker de är mer neon än de andra?

Här har jag använt tre lager, två lager hade räckt för opacitet men jag tyckte det lyste igenom på sina ställen så tog ett till. Men det var lättlackat och en bra formula, väldigt enkel att använda. Det torkade matt faktiskt, så den är ju inte alls särskilt jellylik! Men jag tog topplack som vanligt eftersom det är snyggare =)

Vad gillar du denna då? För mycket för en slö söndag? ;-)

chinaglaze-youdrivemecoconuts-2chinaglaze-youdrivemecoconuts-3chinaglaze-youdrivemecoconuts-4chinaglaze-youdrivemecoconuts-5

  1. PERFEKT för en slö söndag. Det är ju då man behöver lite uppiggande lack för omväxlingens skull :) Snyggt som fasen!

Comments are closed.