Har alltså gjort en ny sida till en restaurang här i Norrköping, Weibes Kök som har hand om personalrestaurangen på SMHI. Eller personalrestaurangen förresten, vem som helst får komma dit och äta lunch!

Ann-Marie Weibes som har hand om köket är helt suverän, lagar otroligt god mat och är hur underbar som helst! Jag var alltså där i dag och fotade lite – vi tar en titt på några av dem! Sidan lanserar vi nästa vecka, länkar in den då tror jag!

weibes-mat-5-liggandeweibes-cake-4-liggandeweibes-cake-5-liggandeweibes-mat-1-standingweibes-staff-5-standingweibes-mat-3-liggandeweibes-mat-6-liggandeweibes-restaurangen-liggandeweibes-books-liggande

  1. Jättefina bilder, bra vinklar och skärpedjup!

    Ser ut att vara lite grönstick i bilden på kivnnan (hud & hår). Och sista bilden skulle må bra av högre kontrast. Bilden på matsalen och närbilden på tårtan är skitbra!

Comments are closed.