nfuoh-63-1

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Hej på er! Blev ett lite senare inlägg än vanligt idag, eftersom jag varit ute på en restaurang och fotat. Vill ni se lite bilder? Får bli ett senare inlägg i sådana fall. Men idag är det som alltid så här dags i veckan fredag – vilket innebär holofredag hos Kerstin! Besök henne för fler underbara holos!

Jag vill visa er en gammal klassiker, fina söta rosa NfuOh 63! Som alltid med NfuOhs holos krävs Aqua Base, de är hiskeligt holosjuka men också regnbågarna blir bättre med aqua base. Vi kommer ta in det i shoppen inom kort, även 63 finns i shoppen om någon är sugen. Här är det tre lager tror jag, torkade snabbt och var allmänt lättlackat. Jag gillar ändå NfuOhs hololack, de ger väldigt fint resultat.

Torktiden är också sekundsnabb, bra lack för de små otåliga kidsen alltså… Nadine älskar holos, hon rotar alltid reda på mina Layla när hon kommer hit. Nåja, detta är en av de finare av NfuOhs lack tycker jag, fin nyans och väldigt vackra regnbågar.

Vad tycker du? Visst är det vackert?

Glöm inte rösta ovan!

nfuoh-63-6nfuoh-63-4nfuoh-63-3nfuoh-63-2nfuoh-63-5nfuoh-63-7

  1. Jag köpte det här från din överskottsshop förra sommaren, det är verkligen underbart vackert! Har faktiskt lyckats få det helt okej utan aqua base, men nog blir det jobbigare.

Comments are closed.