Förra veckan var det höstlov och Nadine var här. Vi hade en massa projekt hemma samt behövde jobba så det hände inte så mycket utöver loftsängen.

Men vi kollar väl!

imageimageimageimage

1. Det var en ruggig kväll i måndags. Vi hyrde en liten skåpbil och drog till Boxholm.
2. Vi hade köpt en byggsats! Tromsö från Ikea.
3. Jag såg alldeles smashing ut!
4. På tisdagen efter frukosten rensades Nadines rum ut och sedan började arbetet med att montera sängen. Att montera ikeamöbler är riktigt roligt, lite tungt på sina håll men inga problem. Hur det blev ser ni nedan.

 
imageimageimageimage

1. På onsdagen fick jag möjlighet att gå till gymmet. Denna vecka får jag min sjukgymnasts dom om jag kan börja jobba igen nästa vecka.
2. Vackra moln över konserthuset.
3. Och vackra speglingar i dammen.
4. Så här blev loftsängen med allt sorterat och städat! Vimplarna gjorde jag under dagen.

 
imageimageimageimage

1. Och så myste vi med katterna. Uchi vräkte ut sig på skrivbordet som vanligt.
2. Efter regnet på fredagen.
3. Deshi undersökte vårt bortrensade dockskåp. Lite trångbodd kanske?
4. Söta Uchi vill också fixa naglarna!

image

Veckan avslutades med fotorunda och uppskickande av en lykta. Till minne av våra närstående som gått före oss.

  1. Ja, fina som vanligt :-) Jag gilla blandningen du har på din blogg, naglar, instagram, bokreccentioner o lite allt möjligt. Jag kanske inte är så duktig o kommentera, men o läsa bloggen är jag bättre på, jag är här varje dag och tittar in och uppskattar den mycket

Comments are closed.