Sista semesterveckan förra veckan då. Nu är det jobb som gäller igen, med Nailmailbladet och Zoyasläpp – samt Ekolådan på torsdag.

Men det hände en del kul! Vi kollar!

imageimageimageimage

1. Måndag och paket från mina bytessystrar! Uchi tyckte jag var aslarvig som var så glad över dem… ;-)
2. På tisdagen åkte vi ut till Lindö och Abborreberg. Och sov på en bänk…
3. …och fikade ett underbart äppelknyte.
4. Väldigt fint och mysigt café med underbar utsikt över Bråviken.

 
imageimageimageimage

1. På onsdagen tog vi det lugnt men sedan gick vi till Folkparken. Och frös.
2. Innan jag frös. Clinique Heftiest Hibiskus on da lips.
3. Deshi är en riktig bokmal. Här i bokhyllan vid min säng, efter att han slängt ut en bok i ett försök att väcka oss. Frukost! NU!
4. Men sedan fick jag en belöning i form av tåtvätt. :)

 
imageimageimageimage

1. På torsdagen ringde de från Sova och ville leverera vår nya säng! Men vi fick börja med att montera bort den gamla. Usch denna nerlegade smutsiga säng..  blää.
2. Vår nya säng! Så skön och fin!
3. Katterna verkar också gilla den. En massa gos om kvällarna nu. Min lilla Uchi och hans stora kärlek – borsten!
4. Våra nya sängkläder. Matchade med GinaTricot Alexis.

 
imageimageimageimage

1. Sedan var det plötsligt helg. Undrar vad vi gjorde i fredags? Här testar jag Easy Peel Off Base Coat från Etude House.
2. Sovdags och Uchimys. ♥
3. Söndag och slappläsning i sängen.
4. Med Uchi! Min älskling!

Ja hade du trott jag har råd med resa också eller?

  1. Söta söta Uchi och Deshi! <3 Måste rådfråga dig som också är birmaälskare… Har totalt kärat ner mig i en väninnas (som är uppfödare) 18-veckor gamla cremeprins (han heter dessutom Prinsen). Verkar vara en otroligt mysig katt! Nu är vi i valet och kvalet om vi kan skaffa en tredje katt, till våra två brorsor. Vad tror du om att ha tre katter tillsammans? Bråk, utanförskap eller bara mer lek och bus?

    • @Lilla E, Ja de är underbara! =)
      Jag tror det beror på dina katters temperament. Om de bryr sig mycket om varandra eller ej (mina är inte särskilt gosiga med varann men det är mycket maktlekar just nu) och hur de beter sig i övrigt. Du kanske kan ta hem Prinsen på prov? Jag tror visst det kan bli både lek och utanförskap, den tredje katten blir antingen allas favorit eller söker sig till er. Det går ju inte att veta på förhand. Se bara till att ni har plats nog för tre revir.

Comments are closed.